We hebben allemaal al eens gehoord van een ‘bug’ dat onze computer kan verstoren. Maar in de computer van de Amerikaan Timothy Buchanan zat een echte ‘bug’, een spin. Het diertje zat vast in zijn iMac.

Op het Youtubekanaal van Timothy Buchanan is te zien hoe de spin vastzit in zijn scherm. Hij dacht eerst nog dat hem om een digitale ‘bug’ ging. Maar nee hoor, het was wel degelijk een echt dier. Hij klikt verschillende vensters open om ook aan de rest van de wereld te tonen dat we te maken hebben met een levend wezen, wat de spin natuurlijk de stuipen op het lijf jaagt. Nadat hij het dier genoeg geplaagd heeft, komt de man tot de conclusie dat de ‘bug’ waarschijnlijk door het ventilatierooster van de computer op de ongelukkige plek is terechtgekomen.

Oplossing?
Nu dat hij weet hoe het dier er is terechtgekomen, wil Buchanan graag ook ontdekken hoe de spin er terug uitgeraakt. Hij vraagt zijn kijkers om raad, maar wordt er niet meteen wijzer door. Sommige adviseren hem om naar de Apple Store te gaan, anderen zeggen dan weer om een foto van een vogel te tonen (de natuurlijke vijand van een spin). Hoe het verhaal juist afloopt, is voorlopig een mysterie.
Foto