De ouders van de Amerikaanse Skye Savren McCormick kregen in maart 2016 te horen dat hun dochter een zeldzame vorm van kanker had. Hayden Hatfield Ryals redde haar leven door een beenmergtransplantatie. Daarna mocht de 3 jaar oude Skye haar bruidsmeisje zijn.

De gasten waren in tranen, toen Skye door het gangpad liep met het bruidsboeket in haar hand. Zonder de beenmergtransplantatie van Hayden zou Skye het niet gered hebben, vertelde haar moeder aan ABC News. "Ze was zo ziek", vertelt haar moeder. "Dankzij Hayden heeft Skye de leukemie weten te verslaan."

Toen Skye 3 werd, lag er een verjaardagskaart van Hayden op de mat. Daarbinnen zat een briefje met de vraag of Skye bloemenmeisje wilde zijn. Toen de dokters Skye schoon hadden verklaard, reisden ze naar Alabama. Tijdens de repetitie van de bruiloft omhelsden Skye en Hayden elkaar voor het eerst.

"Toen ik haar zag, knielde ik voor haar neer en kon ik alleen maar glimlachen", zei Hayden tegen ABC. Skye's moeder hoopt dat ze Hayden snel weer zien. "Ze heeft mijn dochters leven gered. Ze zal altijd onderdeel van ons leven blijven."
Foto