hr
jaargang -23 - laatste artikel 19-4 18:00 - 74423 artikelen - nu online 28 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek - Politiek


[1]

Het word eens tijd!

01-08-08 13:34:08 - Quote! - @JohnnyGuitar
JohnnyGuitar
Junior lid

WMRindex: 0
OTindex: 5
Nederland is een klein land waar iedereen welkom is. Maar Nederland is ook een land geworden waar al die "nieuwe" mensen hier een beetje de dienst gaan uitmaken. Dat moet afgelopen zijn. Nu zijn het de moslims straks de oosteuropeanen maar het maakt eigenlijk niet uit van welke afkomst. Hier in Nederland leven is je aanpassen aan en niet een geloof proberen op te dringen of een ontoelaatbaar gedrag vertonen. Er moet een overheid komen die dat soort mensen kei en keihard gaat aanpakken en dit land moet uit sodemieteren (op zijn zachts gezegd). Wat betreft de "Nederlanders" zelf, asociale mensen keihard en keihard aanpakken. Niet alleen de kinderen maar ook de ouders. Het moet afgelopen zijn met het steeds weer betuttelen en waarschuwen, één waarschuwing en daarna in een opvoedkamp tot een ander gedrag word getoond. Wat betreft milieu. Ophouden met gezeik over besparen van energie, zorg er voor dat ieder dak in Nederland zonne collectoren krijgt en zonne boilers. Ophouden met Nederlanders geld uit de zak kloppen door alles duurder te maken, alsof dat helpt.

01-08-08 13:38:15 - Quote! - @Mandarijntje
Mandarijntje
Oudgediende


WMRindex: 589
OTindex: 9.752
Ik zou zeggen; het begint bij jezelf. Ga de politiek in. *8 Zeuren helpt niet en niet alle moslims en oost europeanen zijn geldtrekkers.
En over de milieufactoren: zonneboilers etc moeten ook ergens van betaald worden en daarvoor moet ook betaald worden. Of wil jij nog wat extra belasting betalen? O+

01-08-08 13:52:30 - Quote! - @JohnnyGuitar
JohnnyGuitar
Junior lid

WMRindex: 0
OTindex: 5
Ik kan niet de politiek in. Ik moet geld verdienen om mijn gezin te onderhouden. Ik zeur niet door mijn mening te geven. Ik heb het ook niet over geldtrekkers ik heb het over crimineel gedrag en over het iets opdringen aan een ander. Ook over de extra belasting; waar gaat al die extra belasting die we nu betalen naar toe?

De reactie die jij nu geeft op mijn mening is de standaard reactie van iemand die maar een beetje voor zich uitlult en mij op zijn nummer probeert te zetten door maar een waardeloos commentaar te geven.

01-08-08 13:56:08 - Quote! - @Kpuc
Kpuc
Oudgediende


WMRindex: 7.557
OTindex: 38.305
S
Als je dan wat ballen hebt dan ga je met die mensen om de tafel, daar eet je een goeie hap mee en je praat, verbroederen noemt men dat, meer zul je van mij hier niet horen, de Wilderse praktijken zitten mij tot hier.

01-08-08 15:39:52 - Quote! - @Relpa
Relpa
Oudgediende


WMRindex: 3.482
OTindex: 10.385
S
Hoop dat 'mr. Watson' z'n guitarrrr aan de wilgen gehangen heeft 'Bro' :; *boink*

Één hint zal toch wel genoeg zijn ? (A)

01-08-08 23:16:35 - Quote! - @stormzoeker
stormzoeker
Erelid


WMRindex: 2.784
OTindex: 1.845
En ik maar denken dat het eindelijk rustig op het front der buitenlanders werd ;)
Jij mag je mening hebben, niets mis mee.... het is niet mijn mening. Ik vind ook dat je geen geloof moet opdringen... zullen we alle gelovigen maar het land uitkegelen dan (dat is dus inclusief de Christenen en Joden)? Ze vinden allemaal dat ze gelijk hebben en verkondigen die mening luidkeels. Krijgen we in ieder geval weer een hoop ruimte :D

Kijk het voordeel dat oosteuropeanen nu hier mogen werken en zich vestigen (als hun land tenminste deel uit maakt van de EU) is dat JIJ daar mag gaan werken en wonen ;) Kun je een beetje cultuur snuiven en dan hoop ik dat je je mening een beetje gaat bijstellen.

Een opvoedkamp, juist ja.... lijkt me héél gezellig :) Er zijn landen met dergelijke opvoedkampen, wist je dat? En weet je dat dat dus niet echt helpt? Het kost alleen maar geld.

Gezeik over besparen van energie? Hallo? Als je het dan niet voor jezelf doet, doe het dan voor je kinderen.
Iedereen een zonnecollector op het dak? Mooi plan, vraag ik me alleen af wie dat moet gaan betalen.

En dat je niet de politiek in kunt, da's lariekoek. Betaald best redelijk hoor. Kun je prima je gezin van onderhouden. Maar dan moet je er wel werk van maken. En niet gaan smijten met wat populaire kreten. Van die politieke figuren hebben we er al een paar :D
En die zijn bovenal héél vervelend....

02-08-08 21:05:30 - Quote! - @JohnnyGuitar
JohnnyGuitar
Junior lid

WMRindex: 0
OTindex: 5
Gezien de commentaren begrijpen jullie, en veel anderen, niet waar het hier in Nederland fout gaat. Het gaat mij niet om al die buitenlanders of de gehele jeugd maar om die mensen die, om maar een voorbeeld te nemen, iemand in de tuin een wapen onder de neus duwen en vervolgens na het krijgen van een paar centen een paar rake klappen geven om te bedanken.

Wie die zonnecollectoren moet betalen; nee 2 miljoen per dag uitgeven aan onze zinloze missies in verwegnistan.

Omdat het land vol zit met mensen zoals bovenstaanden zal er nooit goed worden opgetreden tegen het onkruid in deze maatschappij. Houden jullie maar gewoon vol dat het allemaal rechtse praat is.

Ik hoor je misschien wel eens terug met een andere mening nadat je een keer zinloos tegen de flakte ben geslagen, als je al niet een aanleiding bent geworden voor de zoveelste stille tocht. Met ze allen zeggen dat het zo niet langer kan en toch maar weer een vingertje naar iemand wijzen dat hij of zij rechts is als er gesproken word over het aanpakken van individuen die deze maatschappij vervuilen.

De moordenaar van Dhr. Fortyun, Dhr. van Gogh of anderen die een mening hadden die niet goed viel bij bepaalde groeperingen maar gelijk afslachten? En dan zeggen dat ze het verdiend hadden omdat ze tegen het zere been van een volk hadden getrapt. Dan zou ik ook maar alle belgen gelijk geven als al de mensen die de belgen als lijdend voorwerp van de zoveelste belgenmop hebben gebruikt worden afgeslacht.

Als jullie het woord buitenlander of opvoedkamp horen dan schieten jullie alweer gelijk in de aanval zonder eens te beseffen dat er toch wel heel wat mensen een trauma oplopen die het zoveelste slachtoffer zijn van zinloos geweld. Zo te zien aan het commentaar dat jullie geven is dan iedereen die een mening geeft over dit onderwerp een racist en een rechts gevaar voor dit land.

Maar lees nu eens niet buitenlander of geloof maar lees eens een individu die een gevaar is voor deze maatschappij en een individu die een ander met geweld iets op wil dringen. En een individu is een mens ongeacht wat voor een nationaliteit.
Alleen als die individu hier in Nederland woont dan word hij geacht dat hij niet deze maatschappij ontregeld door crimineel gedrag, zinloos geweld of iemand afslachten omdat één of andere profeet word beledigd. Hoe vaak is Jezus en God niet gebruikt als spot of mop? Ik zie al die christenen en katholieken al bomaanslagen plegen of die iemand afslachten.

Spreek hier in Nederland maar eens een ouder aan die zijn kinderen helemaal verrot slaat en verrot schelt. Je hoeft niet eens zo ver te zoeken. Doe dat maar eens. Die ouder ziet niet dat dat kind hetzelfde gedrag gaat vertonen en misschien wel een graadje erger. Kijk eens om je heen.

Nee, jullie hebben op elk zogenaamd rechtse mening een mooi links antwoord. Totdat je een keer te maken krijgt met zinloos geweld. Kijken wat dan je mening is.

02-08-08 23:24:35 - Quote! - @stormzoeker
stormzoeker
Erelid


WMRindex: 2.784
OTindex: 1.845
Persoonlijk schiet ik alleen maar in de aanval als iemand druk bezig is onzin te verkopen of het nodig vindt een mening te verkondigen die anderen hem/haar in de mond leggen. Ik heb je niet rechts genoemd, ik heb je geen racist genoemd. Ik heb je alleen gezegt dat ik het niet met je eens ben ;) Van de andere kant schiet jij nogal ongenuanceerd in de aanval als er gereageerd wordt op jouw stuk.
Je denkt iets te gemakkelijk. Problemen die al zijn ontstaan in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw zul je niet oplossen in een paar jaar.
Ik heb geen politieke kleur, ik heb mijn eigen mening. Kort samengevat: tegen geweld, tegen betutteling door de regering en respect voor elkaar (en dan zal het me een rotzorg zijn welke kleur, nationaliteit of geloof het betreft).
Maar goed, om de boel leuk te houden en om bij de oorspronkelijke post te blijven: hoe had jij een opvoedingskamp voorgesteld? Wat zijn de criteria om daarvoor in aanmerking te komen en wie gaat dat uitvoeren? Wat zijn de kosten en hoe moeten die opgebracht worden? Waar worden deze 'kampen' geplaatst en wat is je voorstel om mensen te heropvoeden? Hoelang mag dat duren, wie gaat dat doen?

Hoe denk jij de kosten van energie in de hand te houden en aan de vraag te kunnen voldoen? Welke alternatieven stel jij voor, en hoe moeten die worden betaald en door wie? Wie is er verantwoordelijk voor de uitvoering en voor het toezicht? Hoe moeten we op de korte en de lange termijn omgaan met energie?

Wie of wat beschouw jij eigenlijk als buitenlander? In hoeverre dienen 'buitenlanders' zich aan te passen? Hoe sta jij tegenover Nederlanders met een niet Christelijk geloof? Moeten die zich ook aanpassen aan de 'Christlijke waarden en normen', ondanks dat dat niet overeenkomt met hun geloof?

Zomaar wat vragen die bij mij opkomen....

03-08-08 23:34:11 - Quote! - @JohnnyGuitar
JohnnyGuitar
Junior lid

WMRindex: 0
OTindex: 5
Op al je vragen zijn simpele antwoorden beschikbaar maar mijn gevoel zegt niet dat je om mijn antwoorden zit te wachten. Het politieke klimaat in dit land is niet gefixeerd op het oplossen van interne problemen maar op het meedraaien op internationaal vlak. Daar gaan de meeste "knikkers" naar toe. De problemen die ontstaan zijn in de gouden jaren zijn domweg wel op te lossen in een paar jaar. Als die "knikkers" maar wel eens hier werden uit gegeven. Weet je dat er vanuit Nederland € 8,2 miljoen iedere dag word uitgegeven aan alle missies die ondersteund worden door ons, ja ons want wij hoesten dat geld op. En jij vraagt mij waar die kosten van betaald moeten worden.
Wat betreft de "kampen", gezien jou icoontje zul je het woord kampen wel beladen vinden. Ik ga regelmatig proffesioneel om met zeer jonge mensen die ernstig zijn ontspoord en hunkeren naar leiding om vaste grond onder de voeten te krijgen. Zolang ze die niet krijgen zullen ze extreme dingen uit halen om juist aandacht te krijgen. Er werd vroeger ook vernielt maar kijk nu maar eens om je heen. Ik heb mijn dienstplicht toen ook gezien als een opsluiting maar ben er zeker niet slechter uit gekomen. Daar leerde ik wel de extra normen en waarden buiten mijn opvoeding thuis. Zie dat maar als een soort kamp dan. En geloof, geloof is macht. Als je gelooft in liefde en een ander helpen, prima. Maar alle kerkelijke leiders zijn machtlusthebbers. Het controleren en profiteren zit ze in het bloed.

Dus op al je "zomaar" wat vragen zijn best simpele antwoorden te geven.
Één ding zal altijd een grote verandering in de weg staan. Er zal altijd een linkse groepering (hoe klein dan ook) klaar staan om ook maar de kleinste verandering in de weg te staan. Even als voorbeeld Dhr. Fortuyn. Ik zal nooit weten of het de juiste man was maar hij was wel in staat een aantal grote veranderingen door te voeren wat betreft enrgie en het verdelen van de "knikkers". Hij was juist niet extremistisch of een racist. Maar dat zijn weer die mensen die de veranderingen tegen willen houden, deze keer was het iemand van het dierenfront. Dhr. Fortuyn werd afgeslacht omdat hij een andere mening had.
En je noemt het woord buitenlander, ik dacht dat mijn tweede reactie wel duidelijker was. Verander het woord buitenlander in individu. De moordenaar van Dhr. Fortuyn en alle andere moordenaars die iemand het licht uit de ogen halen hebben een rechten verspeeld als individu. Ik pleit niet voor de doodstraf maar haal deze individuen uit de samenleving. Durf maar eens een kinderverkrachter zijn geslachtsdelen te verwijderen zodat zijn "lust" word weggehaald. Er zijn honderdduizenden mensen die dagelijks kampen met hun trauma die ze opliepen omdat een familielid of iemand van de kerkelijke gemeenschap die hun vertrouwen had gewonnen zijn sexuele fantasieën op hen bot vierden.
Kinderporno, weet je de gemiddelde reactie van iemand als je dat zegt, "erg hé". Maar zeg je er achter aan dat ze zo'n iemand als straf zijn geslachtsdelen mag inleveren dan is de mening dat dat wel even te ver gaat. Totdat natuurlijk het eigen kind zoiets overkomt. Ik kan wel even doorgaan maar ik zit denk ik op een verkeerde site mijn mening te geven. Ik zou inderdaad de politiek in moeten maar ben denk ik te moe om met al die linkse groeperingen een debat aan te gaan. Er zal altijd weer iemand mij terug fluiten en er zal altijd wel iemand weer met belastend materiaal aan komen om mij de mond te snoeren. Er valt altijd wel iets te verzinnen of het nu waar is of niet. Ik zorg in ieder geval dat mijn kinderen die normen en waarden leren die nodig zijn om te kunnen overleven.
Begrijp je nu waarom het in dit land fout gaat?

03-08-08 23:42:47 - Quote! - @ledi
ledi
Oudgediende


WMRindex: 47.811
OTindex: 23.036
S
Zeg Johnny Guitar, ben je niet bij de verkeerde groep???
We zijn hier bezig met vreemde artikelen uit kranten te verzamelen en kletsen daarnaast nog over van alles en nog wat.
Jij hebt nog nooit een reactie gegeven op een van de artikelen, maar bent direct gaan lullen over buitenlanders.
Daar is een woord voor: SPAMMEN.
Zoek daar alsjeblieft een andere groep voor.:r

04-08-08 10:24:11 - Quote! - @JohnnyGuitar
JohnnyGuitar
Junior lid

WMRindex: 0
OTindex: 5
Zolang er een reactie komt is een reactie terug gewenst. Ledi, ben jij één van die mensen die ook altijd loopt te ergeren aan bepaalde programma's op tv maar toch kijkt? Als mijn mening jou verveelt ga dan lekker verder verder zappen en vertel niet aan mij dat mijn mening jou ergert. Dan doen kleine kindjes ook!

04-08-08 10:27:48 - Quote! - @ledi
ledi
Oudgediende


WMRindex: 47.811
OTindex: 23.036
S
Ach ach, sommige mensen kunnen hun ongelijk niet toegeven.
Als je doorgaat met alleen te leuteren over politiek ipv mee te doen met waar WMR voor bedoeld is, zul je wel geband worden door de modjes, dus dan zijn we ook van je af.
Kijk nou toch eerst eens even, wat de bedoeling van deze groep is en gebruik die niet om voor de zoveelste keer dezelfde verhalen te spuien die je elders ook al neerpent.

04-08-08 10:44:30 - Quote! - @de Mexicaan
de Mexicaan
Oudgediende


WMRindex: 3.266
OTindex: 3.691
Dit is geen constructief topic en wordt daarom gesloten.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

[1]

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven