WaarMaarRaar.nl gebruikt cookies om WMR en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. WMR deelt informatie over je gebruik van WMR met partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van gebruik van hun services. Meer informatie...

Akkoord - Weigeren


hr
jaargang -20 - laatste artikel 25-9 18:00 - 68707 artikelen - nu online 6 bezoekers -

Home
Opmerkelijk beeld
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

© Een concept van
Media Voogel 2002-2021
Voorwaarden & huisregels

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


Mededelingen - Mededelingen - Mededelingen - Mededelingen - Mededelingen


1 2 3 4 ...8 9 10 [11] 12 13 14

Blog functionaliteit stopt

08-05-15 10:13:48
nietmeer
@Sto: Dat is wel érg negatief gedacht Sto.. 50 euro per jaar is zoveel niet, zelfs niet voor mij en ik heet echt geen Maup :)

Ennieweej, het was maar een idee. Ik denk dat er wel meer sites zijn waar je voor bepaalde extra faciliteiten wat betaald.. Het is uiteindelijk je eigen keus, of je betaald wat, of je doet het zonder Bloggen, maar mét (irritante) advertenties....

Er staan op dit moment 3254 leden geregistreerd, zou je er daar geen 50 of 60 van mee kunnen krijgen?

Laatste edit 08-05-2015 10:16

08-05-15 10:33:01
Voogeltje
Administrator


WMRindex: 1.751
OTindex: 3.674
T S
Buiten het feit dat ik niet zit te wachten op de enorme administratie die dit zou vergen, moet ik @Sto gelijk geven en zijn er maar weinig voorbeelden waar dit een succes is geworden.

Ga naar Wordpress of een van de andere opties, het is gratis en je hebt ruim de tijd om mensen te wijzen op je nieuwe URL.

08-05-15 10:42:20
DreamerTje
Oudgediende


WMRindex: 1.305
OTindex: 19.842
T S
SamuiAxe: Je hoeft ook niet weg. Dat de blogfunctie opgeheven wordt, betekent niet dat de site vergaat..

Waarom begrijpen mensen dit nou nog niet? :') Het is zo'n typische paniekreactie van iedereen.

Het enige wat er gebeurt is dat mensen nu op een andere manier zullen moeten bloggen wat even niet zo vertrouwd is. Boehoe. Als dat eenmaal gewend is, dan is er niks meer aan de hand en hebben jullie wel een andere manier gevonden om iedereen op de hoogte te houden (topic met bloglinks). Mensen hebben een behoorlijk aanpasbaar vermogen, waarom vertrouwen jullie daar niet op? Het lijkt wel alsof de wereld vergaat.

08-05-15 10:48:31
nietmeer
@DreamerTje: Mensen hoeven ook niet direct weg, maar er zijn hier meerdere leden die hier eigenlijk alleen nog zijn wegens de blogs, van wat ik gelezen heb in ieder geval. Ik ben daar zelf ook 1 van. Ik lees dagelijks alle blogjes, maar voor artikelen kom ik hier niet eens meer, omdat ik vaak het originele bericht al ergens op facebook had gezien.

Mensen kunnen inderdaad op een andere manier bloggen(zo heb ik zelf ook al een tijd tumblr), maar als dat het enige is waardoor ze op deze site zitten, heeft het geen zin om hier te blijven als dit weggaat van deze site.

08-05-15 10:55:09
nietmeer
Quote @DreamerTje:
SamuiAxe: Je hoeft ook niet weg. Dat de blogfunctie opgeheven wordt, betekent niet dat de site vergaat..


Nee, maar het betekent wél dat voor sommige mensen een van de meest gewaardeerde functies verdwijnt!

Quote:
Waarom begrijpen mensen dit nou nog niet? :') Het is zo'n typische paniekreactie van iedereen.


Beetje kort door de bocht, we zijn geen kinderen, we weten heus wel dat de wereld niet vergaat. Van paniek is geen sprake, wél van teleurstelling! Behoorlijke teleurstelling!

Quote:
Het enige wat er gebeurt is dat mensen nu op een andere manier zullen moeten bloggen wat even niet zo vertrouwd is. Boehoe.


Geen reden om zo denigrerend te doen Dreamertje! Jij gebruikt(e) de Blogmogelijkheid sowieso al niet om te Bloggen.. Je gebruikt(e) het enkel om je eigen Blogsite te adverteren.. Boehoe ;)

Quote:
Als dat eenmaal gewend is, dan is er niks meer aan de hand en hebben jullie wel een andere manier gevonden om iedereen op de hoogte te houden (topic met bloglinks). Mensen hebben een behoorlijk aanpasbaar vermogen, waarom vertrouwen jullie daar niet op? Het lijkt wel alsof de wereld vergaat.


Nee hoor, die vergaat écht niet, we hebben wel ergere dingen doorstaan.. Maar zo gezegd, voor sommigen was de Blogfunctie nu eenmaal het belangrijkste item van WMR, en als dat wegvalt is er ineens niet meer zoveel om voor te blijven...

.

Laatste edit 08-05-2015 10:58

08-05-15 11:04:08
DreamerTje
Oudgediende


WMRindex: 1.305
OTindex: 19.842
T S
Ik wil ook helemaal niet denigrerend doen. Ik denk alleen dat mensen wel een beetje teveel paniekeren over hoe en nu verder. Ik noem het paniek, jij noemt het teleurstelling.

Dat ik mijn blogfunctie gebruik om blogjes van mijn eigen site te promoten, is omdat ik jullie daarvan graag op de hoogte stel. Dit kan ik ook in het forum doen. Als iedereen dat zou doen, dan is er toch niks aan de hand? :P
Adverteren is trouwens wel een groot woord: ik heb geld neergelegd voor mijn site, maar ik verdien er niks aan (geen advertenties oid).

Zonder de blogfunctie zal het forum ws weer de grootste/belangrijkste functie worden voor mensen die in contact willen blijven met elkaar. Nou ja, dat verplaatst zich nu naar een site buiten WMR. Ook prima. Zo snel hebben mensen zich dus aangepast :)

08-05-15 11:12:24
nietmeer
@DreamerTje: OK, point taken, maar je bent al lang genoeg lid hier, zelfs jij weet dat het forum geen vervanger voor Bloggen is. Hoe je het ook bekijkt, het verdwijnen van de Blogfunctie op WMR is hartstikke jammer! En inderdaad, degenen die hier met regelmaat Bloggen gaan dat nu écht niet via de forums doen, nee, die gaan elders hun heil zoeken.

Wat eventueel wél een mogelijkheid is, is het creëren van een speciale pagina zoals b.v. mijn OTS-hoekje en daar dan de links naar je Blog plaatsen.. Hmmm... Is een mogelijkheid, niet echt elegant, maar het zou kúnnen werken. Hmm...

Dan zouden we hier kunnen blijven om eventueel op artikelen en Forumberichten te blijven reageren.. Ik ben er niet happy mee omdat je dan met verschillende sites moet werken, maar het zou kúnnen.. Maar 't blijft omslachtig, dat wel.


08-05-15 11:16:39
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.544
OTindex: 79.300
SamuiAxe: #ok :ja

want -tot nu toe- vind ik WMR toch wel overzichtelijker dan LC..
iedereen is makkelijker te vinden
.. maar misschien is dat ook wennen, dat weet ik niet

08-05-15 11:21:09
zotteopa
Senior lid

WMRindex: 24
OTindex: 1.169
S
Die leegloop zal wel mee vallen
ik was de gene die het meest gebruik maakte van de blogfunctie

ik heb nu ook een andere wesite

wil niet zeggen dat ik WMR verlaat
integendeel
ik ben hier niet weg te branden

08-05-15 11:22:08
DreamerTje
Oudgediende


WMRindex: 1.305
OTindex: 19.842
T S
Quote SamuiAxe:

Wat eventueel wél een mogelijkheid is, is het creëren van een speciale pagina zoals b.v. mijn OTS-hoekje en daar dan de links naar je Blog plaatsen.. Hmmm... Is een mogelijkheid, niet echt elegant, maar het zou kúnnen werken. Hmm...

Dát probeer ik al de hele tijd te zeggen, maar niemand snapt het :P

Daarom begrijp ik ook de ophef van veel mensen niet. Je kunt in Wordpress aangeven of je berichten privé houdt, met een wachtwoord online zet of gewoon lekker openbaar zet. Die blogjes kun je met een link in het forum zetten en dan kun je altijd reageren als je wilt :)

En zo omslachtig is het niet. Ik doe het al een jaar :P

Laatste edit 08-05-2015 11:23

08-05-15 11:34:29
nietmeer
@DreamerTje: Maar dan is het wel zo handig als iedere Blogger dezelfde pagina gebruikt en niet ieder een eigen pagina aanmaakt. Je kunt dan vrij gemakkelijk de laatste Blogs vinden. Anders moet je alle pagina's af gaan schuimen om te zien of er nieuwe Blogs zijn..

NB: Stom van me! @Luna heeft al zo'n pagina aangemaakt! :P Maar door alle commotie is deze inmiddels al aardig 'vervuild'. Misschien toc handig om binnenkort een nieuwe aan te maken en die écht enkel te gebruiken om te linken?

Laatste edit 08-05-2015 11:51

Laatste edit 08-05-2015 11:51

08-05-15 11:39:48
Madarian
Oudgediende


WMRindex: 2.545
OTindex: 5.602
Als er een pagina/mogelijkheid kan komen met links naar nieuwe blogs van degenen die bloggen, dan zou het niet zo'n probleem moeten zijn lijkt me. Ik vind het wel jammer dat de blogs verdwijnen omdat ik die ook geregeld lees na de artikelen, hoewel ik zelf geen blogs maak.

08-05-15 11:45:34
nietmeer
@zotteopa: Hans, we hebben onze verschillen en ruzies gehad in het verleden en ik wil ze echt niet oprakelen, absoluut niet!

Maar met alle respect voor jouw enthousiasme kan ik jouw postings met de beste wil van de wereld geen Blogs noemen.

Het zijn voornamelijk plaatjes of (korte) grappen. Wat ik bedoel met Bloggen zijn postings over wat mensen bezig houdt, waar ze mee zitten, waar ze over willen praten, advies over willen krijgen. Dat zijn voor mij Blogs.

En laten we er alsjeblieft niet weer bonje over gaan maken kerel, dat is echt niet mijn bedoeling. Ik probeer slechts weer te geven over wat ik denk over Bloggen, meer niet..

Ook ik ben dol op WMR en blijf veel liever hier, met eventueel dan in Godsnaam maar de Blogfunctie overhevelen naar LiveCrew..

08-05-15 21:18:18
Luna
Moderator


WMRindex: 23.879
OTindex: 45.412
S
SamuiAxe, ik probeer dagelijks het topic met bloglinkjes op te schonen zodat echt alleen de linkjes zichtbaar zijn :)

08-05-15 22:57:23
nietmeer

08-05-15 23:04:16
Emmo
Stamgast


WMRindex: 52.902
OTindex: 27.603
SamuiAxe: Als we @Luna: ook niet hadden om voor ons te zorgen... :D

10-05-15 11:47:20
Judywesl
Erelid


WMRindex: 643
OTindex: 5.967
Ik moet mezelf hier even verbeteren geloof ik... Wat aan de moeder van Panda aangeboden is, is alles wat met Panda's overlijden te maken had. Dus haar laatste blogs, de blogs van alle andere leden en het condoleance register. De rest van haar blog pagina's heeft haar moeder dus niet.

10-05-15 15:21:02
omabep
Oudgediende


WMRindex: 9.045
OTindex: 3.172
@Judywesl: Kijk of er nog iets van belang is en sla dit op in een Word document. Laat los wat niet van belang is en geef dit alsnog aan haar familie door.

10-05-15 15:23:00
Voogeltje
Administrator


WMRindex: 1.751
OTindex: 3.674
T S
@Judywesl: Ik heb een export van de blogs al aan jacco gegeven.

11-05-15 09:34:16
MIADIA
Oudgediende


WMRindex: 4.976
OTindex: 6.008
Jammer, ik kom weinig aan de artikelen toe en blogs lees ik dan weer wel om toch ff te weten hoe het met mensen gaat...

zal mn blogs opslaan

en dan op de computer nog eens nalezen hoe er in het vervolg geblogd moet worden

11-05-15 23:18:40
RupertMeurdog
Wat is een blog eigenlijk? (A)

12-05-15 14:27:32
yes_my_dear
Oudgediende

WMRindex: 1.169
OTindex: 16.934
Wnplts: Bad Benthe
S
@Voogeltje: ik heb contact met de oudste zoon van Sjatter gehad, hij wil heel graag zijn blogs. Zou jij mij dit kunnen mailen zodat ik het verder kan leiden? Alvast bedankt!

12-05-15 14:39:25
allone
Oudgediende


WMRindex: 44.544
OTindex: 79.300
Quote @RupertMeurdog:
Wat is een blog eigenlijk? (A)
een soort dagboek? (A)

12-05-15 18:19:30
Voogeltje
Administrator


WMRindex: 1.751
OTindex: 3.674
T S
@yes_my_dear: mail me even direct op voogeltje @ waar maar raar.nl

12-05-15 18:58:28
Soulsplitter
Erelid


WMRindex: 784
OTindex: 2.326
S
Ik begrijp wel waarom het gedaan wordt. Jammer is het inderdaad. Binnenkort maar even mijn blog exporteren. Komt wel goed :) blijft toch beetje mijn persoonlijke dagboek van de afgelopen jaren. Betere en vooral mindere tijden verwoordt in dichtvorm.
Ook andere blogs maar even opslaan. Is ook deel van mijn leven.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 ...8 9 10 [11] 12 13 14

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven