Michaelink Erelid WMRindex: 622 OTindex: 1.051 Wnplts: Dordrecht T S |
waar staat plupje ik zie plupje nergens het kostte me 3 seconden om die naam te verzinnen  ik zie het echt nergens ga met je muis hier over heen valsspeler verrader   |
|
|
ERMe Junior lid WMRindex: 2 OTindex: 0 Wnplts: Wijdeworme S |
Dank voor je verjaardagsberichtje!  Gr. Erik |
|
|
Mmore
Administrator
 WMRindex: 1.439 OTindex: 15.022
|
Ik las je post over gratis templates en ik dacht: Laat ik hem is een handige site aanraden. Bij deze dus  . |
|
|
Ricardo finalist MPPV 06 WMRindex: 267 OTindex: 287 Wnplts: Arnhem
|
Elke keer als jouw pp vernieuwd is. lig ik weer in een deuk  weer meesterlijk gedaan Groetjes Ricardo |
|
|
Jivebunny
oud moderator
 WMRindex: 2.033 OTindex: 2.918 T |
Haha, zeker grappig  Leuke PP! Vooral die ene met die knuppel tijdens het honkbal  |
|
|
Vivi Senior lid WMRindex: 203 OTindex: 1.523 Wnplts: Meerle, Be
|
Ola!!! Dankjee! Ja beetje wel, maar ik vind het dan ook echt leuk om te doen!! Die foto's op jouw PP zijn echt heel grappig!!!!  x Vivi  |
|
|
Mmore
Administrator
 WMRindex: 1.439 OTindex: 15.022
|
Haha, waar staat die vuurtoren (in het echt) dan? |
|
|
Pluppel
Oudgediende
 WMRindex: 2.068 OTindex: 13.920 S |
Ik vind het goed, weet je ,ik verveel mezelf ook  |
|
|
dandy
winnaar PW 06
 WMRindex: 202 OTindex: 1.935 S |
|
|
|
Mmore
Administrator
 WMRindex: 1.439 OTindex: 15.022
|
Waarom staat die vuurtoren die eruit ziet als een kerkje in het sneeuw er niet meer bij? Die is het allermooist  |
|
|
Blaman Erelid
 WMRindex: 567 OTindex: 2.109 T |
Wat ben ik niet? Ik ben even kwijt waar dit over gaat  |
|
|
Pluppel
Oudgediende
 WMRindex: 2.068 OTindex: 13.920 S |
|
|
|
Reimer
Erelid
 WMRindex: 33 OTindex: 2.118 S |
|
|
|
Luna
Moderator
 WMRindex: 23.879 OTindex: 45.412 S |
|
|
|
Enkie
Oudgediende
 WMRindex: 2.511 OTindex: 18.336
|
Je vergeet 'spinnenhater'  |
|
|
Luna
Moderator
 WMRindex: 23.879 OTindex: 45.412 S |
Pluppel,ben nog niet zover dat ik mijn leeftijd al kan veranderen naar 30  Hou mijn hart ook vast als ik in het "Vandaag jarig"kom te staan  |
|
|
nietmeer
|
|
|
|
Joppiety Senior lid WMRindex: 143 OTindex: 0
|
Yep... (Vergelijk maar hoe lang het alleen al duurde om deze reaxie te plaatsen  ) |
|
|
Tukka finalist MPPV 06 WMRindex: 292 OTindex: 954
|
Ja, Henk speelt een grote rol in mijn leven  |
|
|
nietmeer
|
± tig personen
Water Flink stuk klapstuk, borstvlees Een paar schenkels Botten Prei Uien Wortels Bleekselderij Wat takjes peterselie foelie kruidnagel laurier karwijzaad thijm zout
Zet de oven hoog, maak een kop koffie en drink deze. Doe de botten in een braadslee met roomboter. Temper de oven en doe de braadslee erin. In een half uurtje onder regelmatig keren de botten aanzetten. (Bruin laten worden) Verdeel de botten en het vlees in de pan met koud water en zet deze laag op het vuur. Indien nodig afschuimen. Snij de ui doormidden, pel deze en prik er 3 a 4 kruidnagels in. Schrap de winterpeen en verdeel in 4 stukken.Was de prei en vierendeel deze. Was en snij de bleekselder in passende stukken, maak de peterselie schoon en mik dit allemaal in de pan, het vuur laag. Voeg wat blaadjs foelie, laurierblaadjes en een lepel karwij en thijm toe. Laat dit zo lang mogelijk trekken, liever 8 dan 4 uur. Deksel erop houden. Bouillon zeven. Snij het vlees door de rest, eventueel de groentes ook voor een stevige groentesoep.
Als u de soep niet zeeft en nog een dag langer op het vuur durft te laten staan, wel in de gaten houden voor u gaat slapen dat er voldoende vocht in zit, u kunt dit aanvullen met wat water, bier of wijn dan heeft u een mooie basis voor diverse sauzen. Kook het maar zo lang als u durft, het moment van zeven komt vanzelf. Verwijder dan met een schuimspaan alle vaste delen en zeef de saus zodat u een gladde donkere saus over houdt. Met diverse (verse) kruiden als dragon, basilicum, thijm enz. kunt u vast iets heel lekkers maken. |
|
|
nietmeer
|
Hoi Pluppie, het liefste werk ik met vis en pastas, maar verders is alles me ook net zo lekker. Lasagna met zalm
Beboter de schaal. Leg een laagje groente erin, courgette bijvoorbeeld, laagje ontbijtspek is een extraatje. Laagje saus, ik pak meestal een blanke room of tagliatelle. Laagje lasagna bladen, saus. Laagje uien, zalm, courgette. Saus, laagje bladen, dunne schijfjes wortel, saus. Laagje bladen, zalm, courgette, saus. Afwerken met bladen, saus tot de schaal vol is en een minuut of 40 in de oven op 180 graden. Gewoon wat variatie en je hebt een fijne lasagna.
Zalm bij Aldi of Lidl uit de diepvries Groentes vers bij de groenteboer Saus met melk, room en een pakje uit de supermarkt. Lasagna vers of Honig.
Eet smakelijk :-) |
|
|
Pluppel
Oudgediende
 WMRindex: 2.068 OTindex: 13.920 S |
Jaah  |
|
|
Enkie
Oudgediende
 WMRindex: 2.511 OTindex: 18.336
|
Ben ik dan de eerste die een bericht-zonder-inhoud achterlaat?  |
|
|
Lananq Erelid WMRindex: 465 OTindex: 4.018 S |
Ik zag het meteen  |
|
|
Lananq Erelid WMRindex: 465 OTindex: 4.018 S |
Ja, want sinds wanneer hoort Belgisch Limburg erbij?  |
|
|