De emoji-billen van Kim Kardashian zijn een grote hit in de App Store. Voor 1,99 euro ben jij de eigenaar van de officiële emoji's van één van de meest geliefde en gehate celebs.

De app van Kardashian heeft binnen één dag de nummer één positie in de App Store bereikt. Voor 1,99 euro krijg je toegang tot ruim 250 stickers die je in chatberichten kunt gebruiken. De emoji's variëren van een huilende Kim en een Kim die een selfie neemt tot heel veel billen - in allerlei verschillende posities.

De zogeheten Kimoji-app wordt gedownload als een nieuw toetsenbord voor iOS. Na het activeren van het toetsenbord kunnen gebruikers de emoji kopiëren en in een chatbericht plakken. Daarmee werkt het iets omslachtiger dan het gebruik van normale emoji, die je snel aan een bericht toe kunt voegen.

De Kimoji-app was zo populair dat de App Store er volgens Kardashian zelfs moeite hard om al het verkeer te verwerken. "Apple, het spijt mij dat ik de App Store kapot heb gemaakt", zo tweette de celeb.

Het is niet de eerste keer dat Kardashian succes heeft met een app. Haar iOS-game Kim Kardashian: Hollywood was een megasucces en leverde ruim 200 miljoen dollar op. Met de game is het mogelijk om 'in de wereld van Kadashian te leven'.
Foto