Het was het laatste wat de 47-jarige Judy Brown verwachtte, toen ze afgelopen woensdag naar het ziekenhuis ging met buikpijn: 'Mevrouw, u gaat nu bevallen van een baby'. De vrouw had totaal geen idee dat ze zwanger was.

Judy en haar echtgenoot Jason uit het Amerikaanse Beverly zijn al 22 jaar getrouwd en hebben nooit kinderen gekregen. Hun motto was: als het gebeurt, dan gebeurt het. Maar ondanks de kinderwens, gebeurde het nooit.

Toen Judy de laatste maanden wat kilo's aankwam en niet meer ongesteld werd, ging ze ervan uit dat ze in de overgang was, zegt ze tegen de regionale zender WCVB. Afgelopen woensdag kreeg de vrouw plotseling hevige buikpijn en bracht haar man haar naar het ziekenhuis. Daar vertelde een arts het onverwachte nieuws: er komt een baby aan, en wel nu direct.

Nog geen uur later verwelkomde Judy en Jason een gezonde dochter: Carolyn Rose. Het echtpaar is ontzettend blij met het kindje, maar zegt wel dat ze het hierbij houden. "Ze blijft enig kind", zegt de 48-jarige vader Jason.

Jason en Judy leenden een buggy zodat ze hun dochter mee naar huis konden nemen. Vrienden en familie hebben spullen ingezameld zodat thuis alles klaarstond voor de komst van de kleine Carolyn Rose.