De 20-jarige Sharista Giles is na vier maanden uit haar coma ontwaakt en heeft daarna een ontdekking gedaan die haar leven voorgoed zal veranderen.

De jonge vrouw uit het Amerikaanse Tennessee was in coma geraakt na een zwaar ongeluk. De bestuurder van de auto waarin Sharista zat, was in slaap gevallen en tegen een boom geknald. Sharista was op dat het moment vijf maanden zwanger, meldt ABC News. De prognoses van de artsen waren uiterst somber. De kans dat ze uit haar coma zou ontwaken was nog geen tien procent.

Een maand geleden beviel Sharista van haar kindje. Ze lag op dat moment ruim drie maanden in coma. Het jongetje woog nog geen twee pond, maar was gezond. De baby, die nog geen naam heeft gekregen, ligt nog altijd in een couveuse.

Deze week werden de ouders van Sharista gebeld door het ziekenhuis: Sharista had haar ogen geopend. Hoewel de jonge vrouw nog erg zwak is, heeft ze met haar ogen geknipperd en in de pols van haar vader geknepen.

Haar vader heeft haar direct een foto van haar zoontje voorgehouden. Sharista zou haar ogen niet van de foto af hebben kunnen houden. Volgens haar ouders beseft de jonge moeder heel goed dat het om haar eigen kindje gaat.