Pretparken zijn leuk. Je kunt in een achtbaan, jezelf volvreten met suikerspinnen en je vagina laten rapen door een waterstraal van een fontein. Say whut?! Dit overkwam de 14-jarige Britse Shelby Clarke in het pretpark Pleasure Beach in Blackpool in oktober 2009.

Shelby was met haar moeder in het pretpark voor een gezellig dagje uit toen ze al snel de nieuwste attractie ontdekte: de Spectacular Dancing Water Fountain. Een fontein die stralen uit de grond spuit en watershows geeft. Er waren veel kinderen aan het spelen in de stralen dus Shelby en haar moeder gingen ook even een goede poging wagen.

Dit liep niet zo rooskleurig af als gehoopt. Shelby werd geraakt door een waterstraal precies tussen haar benen, al snel voelde ze dat er iets mis was dus besloot ze te kijken op de wc. Hier bloedde het enorm. In het ziekenhuis bleek echter pas hoe ernstig het incident was. Shelby’s vagina moest 250 keer gehecht worden en de dokters dachten in eerste instantie dat Shelby verkracht was. Zeker niet zo best dus.

Shelby heeft nu, 6 jaar later, nog steeds last van het incident. Zo kan ze niet al te vaak seks hebben en is het wellicht niet mogelijk om op natuurlijke wijze een kind te baren.