Een verslaggever van een lokaal tv-station in Los Angeles heeft zich flink voor schut gezet. Tijdens een live-interview verwarde hij acteur Samuel L. Jackson met diens collega Laurence Fishburne.
Sam Rubin had een interview met Samuel L. Jackson over zijn rol in de nieuwe versie van de film RoboCop. Maar hij dacht dat hij Laurence Fishburne voor zich had, onder meer bekend van The Matrix en de misdaadserie Crime Scene Investigation.
Rubin startte met de vraag wat de reacties waren na een optreden van de acteur in een reclame die uitgezonden werd tijdens de Super Bowl. Rubin had alleen niet door dat niet Jackson, maar Fishburne daarin te zien was.
Jackson reageerde verbijsterd en zei: "Jij bent net zo gek als de mensen op Twitter, ik ben Laurence Fishburne niet. We zijn misschien zwart en beroemd, maar we lijken totaal niet op elkaar."
De entertainmentverslaggever probeerde het interview nog te redden door alsnog te vragen naar Jacksons rol in RoboCop. Maar voor de acteur hoefde het niet meer. Hij vervolgde zijn tirade door te zeggen dat de carrière van de verslaggever vast snel zal eindigen. "Er waren vast maar weinig gegadigden voor jouw baan."
Na het interview bood Rubin zijn excuses aan. Niet alleen aan Samuel L. Jackson, maar ook aan ieder ander die was beledigd door zijn gênante fout. Foto