Rosemary Vogel, een 65-jarige vrouw uit Phoenix, Arizona, wordt beschuldigd van een moordpoging op haar man. De manier waarop ze haar 66-jarige echtgenoot van het leven wilde beroven, tart elke beschrijving. Vogel probeerde haar man te vergiftigen door, terwijl hij herstellende was van een hartoperatie, uitwerpselen in zijn infuus te stoppen.

Vogel spoot de ontlasting met een injectiespuit in de zak met infuusvloeistof. Een, door een waarschuwingssysteem, gealarmeerde verpleegster zag Rosemary met het infuus rommelen, en constateerde een bruine substantie in de slang. Terwijl de verpleegster het infuus direct uit de arm van de man trok, probeerde Vogel het vieze goedje nog af te voeren in een vuilnisbak.

Politieagenten arresteerden Vogel en troffen drie spuiten aan in haar tas. Twee daarvan waren bevatten een vloeistof. De derde was, zo bleek later uit tests, gevuld met menselijke fecaliën. Ook in de slang van het infuus bleek drek te zitten.

‘Dit is de eerste keer dat ik hoor dat iemand uitwerpselen in een infuus stopt’, zegt politieman Joe Favazzo. De verwachting is dat Vogels echtgenoot de moordpoging overleeft. ‘Hij herstelt nu van de operatie, en de aanslag op zijn leven’, aldus Favazzo. Rosemary Vogel zit vast, en wordt aangeklaagd voor poging tot moord op, en mishandeling van, haar kwetsbare man.