Popster Lady Gaga is al niet vies van een paar rare acties, maar wat er bij een Amerikaans televisieprogramma gebeurde toen ze moest plassen, slaat alles.

Begin november was Stefani Germanotta, zoals Lady Gaga echt heet, te gast in het praatprogramma Watch What Happens Live. Ze wachtte achter de schermen tot ze op mocht en kreeg ondertussen ernstige aandrang. Omdat ze zo snel geen w.c. kon vinden, plaste ze maar in een vuilnisbak.

Presentator Andy Cohen vond de spontane oplossing wel grappig en vroeg mevrouw Germanotta of hij haar urine ook mocht gebruiken om er een parfum van te maken. Dat vond de zangeres wel prima. Ze had eerder haar naam al eens verbonden aan een parfum dat de geur had van sperma en bloed, dus gechoqueerd was ze niet. Wel adviseerde ze haar fans via Twitter om nee te zeggen als Cohen ze eens een lekker luchtje zou aanbieden.

Medewerkers van Cohens programma hebben op internet een recept opgezocht om parfum te maken en van de vuilnisbak met plas een fles geurwater gebrouwen. Cohen: "Het komt van een beroemd persoon, dus ik hoop dat het nog eens veel geld waard wordt."