De man die de politie waarschuwde dat er bij het ongeluk op de A27 een vrouw in paniek wegrende, heeft waarschijnlijk gelogen. Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat de man maandagochtend zelf het ongeluk heeft veroorzaakt.
Bij het ongeluk waren drie auto's betrokken en vielen vijf gewonden. Een van hen is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Direct na het ongeluk waarschuwde de man de politie over een weggerende vrouw, die de bestuurder was van zijn auto. De politie nam die melding serieus en gebruikte onder meer een helikopter bij de zoektocht. Andere mensen die bij het ongeluk betrokken waren, hebben geen vrouw zien wegrennen. De politie denkt daarom dat de man, die geen rijbewijs heeft, zelf achter het stuur zat en het ongeluk heeft veroorzaakt.
De man kwam vermoedelijk met zijn auto in de berm terecht, botste op de vangrails en kwam overdwars op de rijbaan te staan. De twee andere auto's botsten daar vervolgens tegenop. De politie onderzoekt nog of de kosten van het extra onderzoek op de man kunnen worden verhaald.