John Terry haalde weer eens de Engelse kranten met zijn vaak omstreden gedrag. De 32-jarige aanvoerder van Chelsea zat al enige tijd vast in een file en liet daarop zijn auto achter in het gestrande verkeer.
Terry was op weg naar zijn huis in Oxsholt en kwam vast te staan in een lange file op de A 3 nabij Surrey. Hij verloor al snel zijn geduld en stapte tot verbazing van zijn lotgenoten uit de zilverkleurige Bentley Continental GT. Hij was nog gekleed in zijn trainingsplunje van de Londense club. Omstanders zagen Terry laconiek weglopen van de Bentley met een winkelwaarde van 175.000 pond (200.000 euro).
Terry besloot de 3 mijl naar zijn huis wandelend af te leggen. Onderweg kreeg hij al snel een lift van een gewaarschuwde vriend. Thuis belde hij een andere vriend, die zich als een babysitter naar de wagen spoedde en na lange tijd de Bentley in Oxsholt kon afleveren. De weg was uren afgesloten, nadat een man zelfmoord had gepleegd door van een brug te springen. In de chaos reed een motorrijder zich later dood tegen een uitgerukte ambulance. Terry was vorig jaar nog bij herhaling in het nieuws na racistische taal jegens Anton Ferdinand van Queens Park Rangers. Ook werd hij aangeklaagd wegens een vermeende affaire met een vrouw van een medespeler. Terry is al bijna zijn hele loopbaan verbonden aan Chelsea en speelde 78 keer voor het Engelse elftal.