Ben Verbeeck uit Brasschaat brengt een biertje voor honden op de markt. Het flesje bevat wel geen alcohol, maar door de mout en de schuimkraag lijkt de Lucky Dog sterk op bier.
Het is alvast een primeur voor ons land. Ben Verbeeck, die intussen al 20 jaar actief is in de vastgoedwereld, was aan verandering toe. "Toen ik in Nederland met mijn twee honden een wandeling langs het strand maakte, kreeg ik dorst en ging ik op een terras een frisse pint drinken. Daar zag ik de cafébaas een biertje voor honden schenken. De man die het verkocht heeft nooit echt moeite gedaan om er reclame voor te maken. Maar hij kon er wel veel verkopen. Het had immers veel succes had bij de viervoeters. Ik vatte toen het idee op het hondenbier over te nemen. Ik heb het een andere naam gegeven en volledig gerestyled", zo vertelt Ben Verbeeck die de Lucky Dog op de markt brengt.
Lucky Dog wordt gemaakt door The Lucky Animal Factory en wordt verkocht in flesjes. Je maakt het flesje open en je schudt er een goed mee terwijl je de duim op de opening houdt. daardoor komen de extracten naar boven. "Lucky Dog bevat vitaminen B, minerale oliën, en kip en rund", zo verduidelijkt Ben Verbeeck in Gazet van Antwerpen.
"Telkens de hond iets positief doet, verdient hij een drankje. Honden maken trouwens deel uit van het gezin, laat hen dan ook mee delen in de geneugten van het leven. Het moet motiverend werken. Het is pure verwennerij, de slogan is 'Share The Moment'. De drank bevat natuurlijk geen alcohol", zo vervolgt Ben Verbeeck die zijn product in Meer tegen de Nederlandse grens fabriceert.