Een Britse man is veroordeeld tot een jaar cel nadat hij zijn vrouw in haar rug had gestoken met een stuk glas. Hij was boos omdat zij vond dat hij te vaak op zijn PlayStation speelde. De rechter bevond hem schuldig aan ernstige mishandeling.
De 21-jarige Aymen Korbi viel zijn eveneens 21-jarige vrouw Aida vorig jaar november aan toen ze haar spullen aan het inpakken was omdat ze bij hem weg wilde na een ruzie. De ruzie ging over de tijd die Korbi achter zijn PlayStation doorbracht. Korbi sloeg daarop een spiegel kapot en stak zijn vrouw ermee in haar rug. Hun achttien maanden oude zoontje was getuige van de steekpartij.
Eerder had Korbi haar telefoon en simkaart al gebroken toen hij erachter kwam dat ze haar moeder probeerde te alarmeren, vertelde Aida tijdens de zitting. Het stel zou altijd een stormachtige relatie hebben gehad. Het incident met de PlayStation was de druppel voor de vrouw en maakte duidelijk dat Korbi “niet in staat was zijn gedrag te veranderen”. Ze kon “zijn verhaaltjes niet langer aanhoren”.
Volgens Korbi’s advocaat verslechterde de relatie tussen de twee, omdat Aida jaloers en bezitterig was omdat ze vermoedde dat haar man contact had met andere vrouwen.