De organisatie Luchtvaart zonder Grenzen zamelt geld in via een kalender met 'de twaalf mooiste stewardessen van Nederland'.
United Stripes, een organisatie die feesten organiseert voor vliegend personeel, gaat geld inzamelen voor de Stichting Luchtvaart Zonder Grenzen. De United Stripes Calendar 2012 wordt 7 november gepresenteerd in Amsterdam.
De twaalf ‘calender girls’, volgens United Stripes de mooiste stewardessen van Nederland, zijn gekleed in lingerie in de stijlvolle pin-up stijl uit de jaren vijftig. Onder meer een DC-3 Dakota van DDA Classic Airlines dient als decor.
De presentatie van de kalender vindt op 7 november plaats tijdens de United Stripes Airline Crew Party White Heaven Edition in Club AIR, Amsterdam. Na 7 november zal de kalender online en via diverse andere kanalen worden gedistribueerd, meldt United Stripes.
Stichting Luchtvaart Zonder Grenzen zet zich in om zo efficiënt mogelijk humanitaire hulp met behulp van de luchtvaart te bieden. De stichting start binnenkort met de inzameling van fondsen om een eigen vliegtuig aan te schaffen.