Een vrouw in Florida heeft klaarblijkelijk haar huis onder water gezet door op een doelwit in de kast van haar man te schieten, te missen en in plaats van dat doelwit de wasmachine te raken. Agenten gingen de woning in Hesperia, St. Lucie County binnen en troffen 'een grote hoeveelheid water aan die het grootste deel van de woonruimte bedekte', zoals te lezen is in de aantekeningen van het politie-bureau.
De 21-jarige dame en haar 33-jarige echtgenoot liggen in scheiding maar waren een avond samen gekomen in de hoop op een verzoening, meldt WPTV.
Ze hadden een leuke avond totdat de vrouw haar echtgenoot vertelde dat ze een nieuw vriendje had.
Volgens haar werd haar man echt gek en begon hij binnenskamers te schieten.
Later echter vertelde de vrouw aan agenten dat zij met het AR-15 geweer aan het schieten was geweest, samen met haar echtgenoot.
Toen haar gevraagd werd een schriftelijke verklaring af te leggen zei ze kennelijk: "Ik zal het proberen maar ik ben wel een beetje dronken."
Volgens de man waren hij en zijn vrouw aan het schieten geweest op een doelwit in een slaapkamerkast tot hij even de kamer uit was en zijn vrouw een schot miste. Ze raakte kennelijk wel de wasmachine.
Rechercheurs vonden vier hulzen in de slaapkamer én het doelwit in de kast. De muur achter de kast was helemaal doorboord, evenals de wasmachine die bezaaid was met kogelgaten.
Volgens de rechercheurs is er nog geen aanklacht geformuleerd en is het onderzoek nog gaande. Foto