Het had de kers op de taart moeten zijn voor pasgehuwden Aimee West en haar vriend Tony uit Llanelli, een kustdorpje in Wales. Maar toen ze samen het mes in de huwelijkstaart duwden, bleek er enkel witte piepschuim onder de chocoladelaag te zitten.

“Het was een verschrikkelijke schok. Ik was zo beschaamd in aanwezigheid van mijn familie en al mijn vrienden”, aldus West. West had de cake besteld bij Creative Cakes en er een voorschot van 300 euro voor betaald. Maar enkele uren voor de huwelijksreceptie was er nog niets geleverd: “Ze waren vergeten de cake te bakken.”

Toch verzekerde Creative Cakes dat de cake op tijd geleverd zou worden. Wat ook zo gebeurde. Maar de cake was dus niet echt. Aimee West: “Die puinhoop met de cake heeft ons huwelijksfeest geruïneerd.”

Volgens een verantwoordelijke van Creative Cakes was de taart te laat besteld en was het trouwende paar op de hoogte van de namaak-cake. Het bedrijf werd ondertussen door een plaatselijk rechter verplicht een bedrag van 350 euro aan het koppel te betalen, ter compensatie van de geleden schade.