Het is een wonder dat de 11-jarige Paige Dean het nog kan navertellen. Het Britse meisje ontsnapte onlangs uit een auto die van een 75 meter hoge klif viel.

De auto stond geparkeerd op een camping in Benllech, Wales. Paige zat in het voertuig naar muziek te luisteren op haar mobieltje toen het apparaat viel. Ze wilde de telefoon oprapen en stootte per ongeluk tegen de handrem.

Het meisje probeerde auto nog bij te sturen en af te remmen, maar de wagen maakte over een afstand van tweehonderd meter steeds meer snelheid. "Ik rolde naar de rand van de klif en ik was verlamd van angst. Ik dacht: ik moet eruit. Ik riep: opa help me!"

Paige sprong daarop uit de auto. "Ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. Ik zag de auto van de klif af vallen. Als ik er nog in had gezeten, was ik zeker dood geweest."

Opa zag zijn auto over de rand rijden en stond doodsangsten uit omdat hij dacht dat Paige en haar 7-jarige broertje Cameron erin zaten. "Het was een nachtmerrie," aldus Billy Dean (63). "De auto moet uit zee getakeld worden en ik weet niet of de verzekering het dekt. Maar het enige wat telt is dat Paige ongedeerd is." Foto