Studenten van de prestigieuze universiteit in Cambridge hebben het einde van het schooljaar gevierd met een 24-uurs drankfestijn.
Zelfmoord-zondag, zoals het feest wordt genoemd, eindigde voor menigeen in het ziekenhuis. Ze behoren tot de top van de studenten, maar zijn kennelijk niet slim genoeg om te weten wanneer ze moeten stoppen met drinken. Op het feest liepen verschillende studenten alcoholvergiftiging en alcoholgerelateerde verwondingen op en moest de politie meerdere keren in actie komen, meldt The Daily Mail.
Het feest werd gehouden op een landhuis net buiten de stad. De campus mocht niet meer worden gebruikt nadat vorige jaren ook daar de feestelijkheden uit de hand waren gelopen. Behalve 24 uur drinken stond er onder meer vrouwenworstelen op het programma. Ook hielden de studenten ontgroeningsrituelen, waarbij ze bijvoorbeeld uit een vis moesten drinken en slagroom van iemand likten.
Sommige studenten zijn met het grote eindfeest nu echt klaar met hun studentenleven en moeten dus op zoek naar een baan. Dat verschillende Britse kranten foto’s van het feest hebben gepubliceerd, zal daarbij niet helpen.