De Amerikaanse website Godhatestheworld heeft Nederland toegevoegd aan zijn lijst van 'verdoemde' landen.

"Laat dit kristalhelder zijn: Nederland is het smerigste land in de wereld. Ze hebben het gehele land aan de Sodomieten gegeven in een draagmandje."

De makers gaan vooral tekeer tegen het in Nederland legale homohuwelijk. Rampen zoals de ontploffing in Enschede in 2000 en de watersnood in Zeeland in 1953 zijn volgens hen een gevolg van ons gedrag: "Lees de signalen, Nederlandse perverselingen! Jullie hebben de flikkers aan de macht laten komen, dus verwacht veel straffen van God!"

Op een speciale pagina staat Pim Fortuyn bovenaan in een lijst van 'grootse flikkers': "Hij brandt in de hel, waar de worm die van hem eet nooit sterft en waar het vuur nooit uit gaat. Goddank is deze slechte man niet de leider van het vieze, satanische en perverse Nederland geworden."

De site is eigendom van de familie Phelps, in de Verenigde Staten berucht wegens het verstoren van begrafenissen van Amerikaanse soldaten uit Irak en Afghanistan. De familie heeft zijn eigen kerk, de Westboro Baptist Church die in eigen land en daarbuiten als een haatzaaiende groep gezien wordt. Pastoor Fred Phelps mocht daarom vorige week, net als Geert Wilders, Engeland niet in.