Heeft die wetenschapper niet in het geheim de goedkope wijn weggegooid en die wijnkenners goede wijn voorgezet, om ze zo te laten denken dat zijn methode werkt?
Quote Tom-Servo: Heeft die wetenschapper niet in het geheim de goedkope wijn weggegooid en die wijnkenners goede wijn voorgezet, om ze zo te laten denken dat zijn methode werkt?
vaak als ze zoiets vast stellen hebben er mensen staan toe te kijken hoe de ALDI-C merk wijn omgetoverd werd in een vol gerijpt wijntje, dus NO HOAX
@de Mexicaan: tja, het moet wel uit de lengte of breedte komen, dus waar ze dan op gaan bezuinigen? Bij veel wijnen, likeuren e.d. kom je al kunststof afsluitingen tegen. Waar blijft de romantiek.
@AsSliQuiD jah zo eentje schijnt er geweest te zijn ja, maar ik geloof daar geen ene bal van dat hele gebeuren [/quote]Hmmm... maar wel Kerstmis vieren zeker! Edit Enkie: Onnodige quote verwijderd.
nou leuk, dus door die magnetronstok is je hele wijn naar de maan, en is je echte 10 jaar oude wijn ook geen ruk meer waard, dankzij een chinees zonder geduld?
@gwcbakker nou ik vind dat iemand die water in wijn verandert, vrij weinig te maken heeft met een dikzak in een rood pak met een witte baard Edit Enkie: Niet onnodig quoten aub.
24-12-2008 15:56:39
Landerro50 Lid WMRindex: 38 OTindex: 0 Wnplts: Gits/Gent
Vorig jaar was er iemand in het tv-programma De Bedenkers die een gelijkaardig idee had, maar die werd afgekeurd door de jury. Nu gaat een chinees met zijn idee lopen
Landerro50 Lid WMRindex: 38 OTindex: 0 Wnplts: Gits/Gent
P.S.: Hij gebruikt(e) een systeem van magneten in zijn "schenkteut". Waarschijnlijk minder krachtig als die 600V van de chinees, maar wel zelfde principe
Er is in het artikel sprake van een elektrisch veld van 600 volt. Maar dat kan niet! Want 600 volt is een elektrische spanning, géén elektrisch veld. Elektrische veldsterkte wordt uitgedrukt in volt per meter, of Newton per Coulomb (N/C).
Nou, ik zie er geen graten in, en wat die prijsdiscussies betreft: uiteraard gaan ze hem iets duurder verkopen dan de originele wijn, maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteitswijnen daarom goedkoper worden... Dat wordt dan gewoon een "ambachtelijk product".
een Chinese wetenschapper dus.... is er hier iemand die ooit een Chinese wijn heeft geproefd die naar wijn smaakte? oki, ik geef toe, Chinese wijnen die tot nu toe buiten China werden verkocht (of weggegeven door Chinese restaurants) die waren nog niet door deze wetenschapper behandeld, daar kan het aan liggen