In het Amerikaanse Golden (Colorado) onderzoekt de politie een zaak waarin de veertienjarige Cole beschuldigd wordt van ongewettigd seksueel contact. Bij het zogenaamde “Boob tag” wordt gekozen wie hem is door een borst aan te raken. Voor de jongen was het gewoon een spelletje, dat hij, een vriend en zeven vriendinnen al sinds december 2005 op school spelen. “De meisjes noemen zichzelf ‘De biseksuelen’, legt Cole uit. “Boob tag is net als gewoon tikkertje, alleen tik je de borst aan.”
De zaak kwam aan het licht toen een meisje, die niet tot zijn vriendenkring behoort, naar de directie stapte. Die ondervroeg de kinderen maar kon geen geval van ongewettigd seksueel contact vaststellen. Er werd een routinerapport opgesteld, waardoor de politie onraad is gaan ruiken. Die nam de tiener mee naar het politiekantoor waar hij ondervraagd werd. Cole heeft nooit ontkend het spel te spelen maar beweert het spelletje nooit gespeeld te hebben met het meisje dat de zaak aan het licht heeft gebracht.
“Het hoort niet, maar iedereen heeft wel ingestemd met het spelletje. Niemand werd aangerand,” reageert Lynn Sharpe de moeder van Cole. “En ja, het moet gestraft worden, maar toch niet vervolgd?” Ondertussen is de veertienjarige weer op vrije voeten. Hij waarschuwt zijn vrienden voor het spelletje. “Borsttikkertje kan je in zware problemen brengen.”