Voor enkele gelukkige vrouwen is de zoektocht naar een enorm populaire spermadonor in Amerika tot een goed einde gebracht. Donor 401 is heel begeerd omwille van zijn blauwe ogen, sportieve lichaam en academische achtergrond. De man is de biologische vader van 25 kinderen bij 18 vrouwen.
De laatste donatie van donor 401 is echter al twee jaar geleden, en sindsdien was 'zijn voorraad' uitgeput. Dat dacht iedereen althans. Een vrouw uit California zag een reportage over de populariteit van de donor op tv en besefte dat ze zelf nog 17 ingevroren stalen had van donor 401. Zes jaar geleden had ze deze gekocht toen ze zelf probeerde zwanger te geraken.

De vrijgevige vrouw heeft de stalen nu afgestaan aan moeders van '401-kinderen' die nog een kind wilden van dezelfde donor. Deze man met Duitse roots heeft alle kenmerken van de ideale schoonzoon: hij was ooit een sportman, behaalde een doctoraat aan de universiteit, en heeft ook zijn gevoelige kant. Zo beschrijft hij de hechte band met zijn moeder.

De '401-moeders' hebben contact met elkaar gelegd via het internet. Ze houden elkaar regelmatig op de hoogte over de gezondheid en ontwikkeling van hun kinderen. Sommigen gaan zelfs met elkaar op reis. Geen enkele moeder kon vermoeden dat er nog een verse voorraad sperma ging opduiken van dezelfde donor.