Een politieachtervolging in het Amerikaanse Worcester is plots tot een einde gekomen nadat de vluchtende vrouw een drive-thru van een McDonalds indraaide om wat eten te bestellen. Die maaltijd moet nog even wachten, want de vrouw is daar gearresteerd.

Eerder op de avond had de vrouw een pick-up gestolen en was ze gaan joyriden. De opgeroepen politie kon haar echter makkelijk vinden, omdat de eigenaar van de pick-up het voertuig kon volgen met gps. De vrouw wenste echter niet mee te werken en ging ervandoor. Bij de daarop volgende achtervolging botste ze tegen verschillende voertuigen en reed ze door rood en tegen het verkeer in. Op het moment dat de politie dacht haar te hebben, ramde ze een politieauto, waarbij ook een agent geraakt werd. Hierop werd om veiligheidsredenen besloten de achtervolging te staken.

De politie kon de vrouw echter nog steeds volgen via de gps en zagen dat de dame direct daarna een drive-thru van een McDonalds indraaide. Daar werd ze alsnog klemgezet en haar ontsnappingspoging faalde. Ondanks haar zware verzet wisten de dienders haar in de handboeien te slaan en mee te nemen naar het bureau. Haar Big Mac heeft ze nooit gekregen.