Cafe De Nachtvlucht |
nietmeer
|
Oh, hik!  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Hmmmm, als ik nou een ananas pak, het eetbare gedeelte eruitdraai. Dat gedeelte doe ik in een vacuumpot samen met de drank, daarna de lucht eruit haal en het 2 dagen laat staan. Zou dat lekker smaken????  |
|
gwcbakker Oudgediende
 WMRindex: 7.126 OTindex: 2.741
|
Zou nog best lekker kunnen worden Peter. Ik had 't spul van m'n schoonvader gekregen. Het is hier de gewoonte dat je als je terug komt van een (zaken)reis, iedereen een kleinigheidje geeft. Zo kregen de kleintjes laatste allebei een DVD van 'm en op één ervan stond notabene, de (Braziliaans) Portugese versie van "Als je begrijpt wat ik bedoel". Rare gewaarwording hoor, vooral omdat 't volgens mij vertaald was uit de Engelse versie, getuige de onvertaalde liedjes in het Engels met ondertiteling  |
|
nietmeer
|
Peter, Ik denk het wel, maar dat bananenbier giet ik door de gootsteen. Het smaakt naar regenwater waarin een vuile stoeptegel heeft liggen weken. De vieze smaak heeft men willen opkrikken met suiker.  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Tis... volgens mij hebben ze overrijpe bananen gebruikt.  |
|
nietmeer
|
Nee, tis gewoon een vies drankje; nog viezer dan de vieste limonade.  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Oké rotte bananen dan.  |
|
Roselien Erelid
 WMRindex: 342 OTindex: 2.737
|
Ik ga eens even een afwas doen, tot later  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
tot straks Roselien  |
|
Roselien Erelid
 WMRindex: 342 OTindex: 2.737
|
Zal wel ff duren, er staat me daar en afwas   |
|
nietmeer
|
 Roos  |
|
Roselien Erelid
 WMRindex: 342 OTindex: 2.737
|
Dag Tis, hebben jullie ook zoveel afwas in je eentje? Ik begrijp elke dag weer niet hoe ik het voor elkaar krijg  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Weer eens lekker gegeten.  |
|
nietmeer
|
Zo gaat dat.....  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
konijnenbout, met gekookte aardappeltjes in de schil.  |
|
nietmeer
|
Smaakt beter dan een strijkbout.  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
de konijnenbout heb ik eerst aangebraden en vervolgens drie uur gestoofd.  |
|
nietmeer
|
Klinkt weer goed.  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
eerst becel dieëtboter een flinke klont, olijfolie, arachideolie en chiliolie. Aangebraden, vervolgens water en rijstwijn erbij. 2 uur laten stoven, weer wat water en daarna wat zout erbij en nog een uur laten stoven. |
|
gwcbakker Oudgediende
 WMRindex: 7.126 OTindex: 2.741
|
Ik denk da'k 'r maar 'ns in duik. De vrouw ligt te wachten en gisternacht is 't laat geworden (vanochtendvroeg dus). Er zijn ook nog andere dingen dan werken aan 2 projecten te gelijk |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
"Weltrusten" gwcbakker *boink*  worteltjes en peultjes erbij, nog een roergebakken preitje en Gado Gado saus erover.  |
|
nietmeer
|
 gwcbakker |
|
gwcbakker Oudgediende
 WMRindex: 7.126 OTindex: 2.741
|
dag hoor! |
|
nietmeer
|
*Kareltje zit me alsmaar te porren. Hij wil wil een drankje* |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Oké *Ik zet een rondje weg* De konijnenbout was zo gaar, dat ik hem heel voorzichtig uit de pan moest halen.  |
|