Cafe De Nachtvlucht |
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Maar ik ga slapen Tis.  Weltrusten    en *boinkje* |
|
nietmeer
|
Welterusten Peter!  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Zo weer eens in het cafe.  *schenk een cola in* |
|
nietmeer
|
*Er komen twee herrieschoppers binnen, vooral die kleine met veren!* Hallo Peter!  en *boinkje* en  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Hoi Tis en Kareltje  |
|
nietmeer
|
Graag weer van hetzelfde, hè?  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
*zet een Irisch koffie en een advokaatbadje* |
|
nietmeer
|
Peter, wist je dat Kareltje helemaal groen is geworden? Alleen z'n kopje is nog geel. Van dat verkleuren hebben meer grasparkietjes 'last'. Ze willen blijkbaar gewoon weer terug naar hun oorspronkelijke kleurtje!  Slurp, hik!  |
|
nietmeer
|
Kijk maar op pagina 2 van mijn blogberichten; daar zie je enkele foto's van deze advocaat liefhebber met zijn voormalige gele truitje.  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
gewoon het juiste voer geven Tis, dan wordt Kareltje weer geel. Hij begint op te vallen in de advokaat.  |
|
nietmeer
|
Hij wil groen blijven.  En hij en Sjakie krijgen momenteel het beste voer dat er bestaat. Dat moest vanwege Sjaak's ziekte en Kareltje moest verplicht meedoen.  Gelukkig krijgt ie van jou elke keer een lekker advocaatje! |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Nondepielekes, wat smaakt het weer lekker.  |
|
nietmeer
|
Wat bedoel je? Wat heb je dan?  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Spaghetti met rundvlees, aubergine, zoete puntpaprika, kastanjechampignons, sugernaps, gezeefde tomaten, ricottakaas, spaanse peper, ect. |
|
nietmeer
|
KLINKT GOED!  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Het rundvlees heb ik eerst aangebraden tot er veel vocht vrij kwam. Ik heb er vervolgens gezeefde tomaten erbij gedaan en spaanse peper fijngesneden, en vervolgens 3,5 tot 4 uur laten pruttelen.
|
|
nietmeer
|
Wow, hetzelfde moet je met een Texels schaap (andere rassen zijn taai) doen! En dan kerrie, koriander en kokos erbij... Zoiets.....  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Het vlees was botermals Als kruiden gebruikt African Original Zeezout Mix van Fair Trade.  |
|
nietmeer
|
Favoriet gerecht van mij, dat stoofvlees!  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Die kruiden mix is uitstekend geschikt voor italiaanse gerechten. |
|
nietmeer
|
Tuurlijk, maar zo'n schaap moet je Indiaas behandelen, vind ik.  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Tsja, of indonesisch. |
|
nietmeer
|
Of Grieks! Of gewoon boven een houtvuurtje in de rimboe!  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
En maar draaien en draaien en draaien met dat spit.  |
|
nietmeer
|
Ja lekker hoor, zo'n bruin geroosterd schaap. Hebbie nog een neut?   |
|