Wat doe je als 8-jarig jongetje als je moeder op het punt van bevallen staat en de hulpdiensten er nog niet zijn? Dan help je. Tenminste, dat deed Marcus Caffery.

Zijn vader David vertelde het verhaal aan de Express&Star. "We waren de hele dag in het ziekenhuis geweest, maar de weeŽn stopten en de verloskundige zei dat het er niet naar uitzag dat er nog iets ging gebeuren. Toen we een tijd thuis waren, hoorde ik ineens een enorme gil van mijn vrouw Jodie. Ik ging kijken en toen was de baby al op weg", aldus David.

"Ik belde een ambulance, maar moest ook op de uitkijk blijven staan omdat ons huis lastig te vinden is", gaat hij verder. "De vrouw aan de telefoon vroeg of er iemand was die kon helpen. Zij vond het prima dat mijn zoon van acht jaar oud zou helpen. Ik ben constant van buiten naar binnen gelopen."

"De derde keer dat ik naar binnen liep, zat Marcus op zijn knieŽn met zijn handen onder de baby. Ik kon het niet geloven. Hij haar haar zelf ter wereld gebracht. We zijn zo trots op hem", aldus David.

Marcus deed het werk allemaal samen met de telefoniste van de alarmcentrale. "Oh, ik zie nu een hoofd", zei hij op een gegeven moment. "Zorg ervoor dat de baby er niet te snel uitkomt. Je doet het erg goed", zei de telefoniste.