Apples draadloze AirPod-oordopjes zijn bijna verkrijgbaar. Met deze oorbellen ben je voorbereid als ze uit je oor vallen.

De AirPods zijn waarschijnlijk nu al de meest besproken draadloze oordopjes en ze liggen nog niet eens in Apple Stores. Mensen zijn vooral bang dat de oordopjes uit hun oren zullen vallen en zonder een draadje eraan ben je zo’n dopje tijdens een fietstocht of in een drukke trein voor je het weet verloren.

Je zou ervoor kunnen kiezen om de dopjes met een veredeld brillenkoord aan elkaar te maken, maar laten we eerlijk zijn: dat is van het niveau buideltasje. Dan kan je beter deze oorbellen in de vorm van 3D-geprinte mandjes gebruiken. Speciaal gemaakt om draadloze oordopjes op te vangen, en minstens zo bijzonder om te zien dan AirPods.

Je moet overigens wel een 3D-printer hebben, want alleen het ontwerp staat online. Mocht je alsnog onverhoopt een AirPod verliezen, kan je altijd nog bij Nederlandse startup I lost an AirPod terecht. Die koppelen mensen die hun linkerdopje kwijt zijn met mensen die een rechter zijn verloren. Zo hoef je samen maar één nieuw paar van 179 euro te kopen.
Filmpje