Een 24-jarige vrouw in Miami heeft de liefste opa van de hele wereld. Zij vindt haar opa zo lief, dat zij nooit van hem zou willen scheiden. Letterlijk.

Want de 24-jarige en haar grootvader van 68 trouwden zonder dat zij wisten dat de man de vader van haar vader is. Daar kwamen zij pas drie maanden na de huwelijksvoltrekking achter, schrijft het Engelse dagblad Metro.

Het echtpaar dat anoniem wenst te blijven, ontdekte bij het bladeren in oude fotoalbums dat zij gezamenlijke kennissen hadden: toen de echtgenoot een foto van zijn zoon liet zien, herkende de echtgenote op de foto haar vader.

De grijsaard was vervreemd geraakt van zijn kinderen toen zijn toenmalige vrouw van hem wegging en de kinderen meenam. De jonge vrouw was als tiener het huis uit geschopt door haar vader omdat zij zwanger werd.

De twee ontmoetten elkaar online, op een website waar ouderen op zoek zijn naar de ware liefde.

De geliefden waren diep geschokt door de ontdekking, maar zijn niet van plan iets te doen aan hun relationele status. Hij: “Ik heb al twee mislukte huwelijken achter de rug en ik ben niet van plan daar een derde aan toe te voegen.”

Zij voegt hieraan toe: “Ik voel dat onze band zo sterk is dat zelfs zoiets ons niet uit elkaar zal kunnen halen.”

De krasse grijsaard won enkele jaren terug de Powerball loterij en heeft sindsdien ettelijke miljoenen op de bank staan.