De zoon van een van de rijkste mannen van China weet wel hoe hij zijn viervoeter blij moet maken. Niet met een bakje brokjes, maar met acht gloednieuwe iPhones. Het is niet de eerste keer dat Wang Sicong (28 ) zijn hond Coco, een Alaska-Malamute, in de watten legt. Eerder werd de hond al verwend met twee peperdure gouden iWatches.

Wang Sicon plaatste op het geverifieerde Weibo-account van zijn hond foto's van de recent aangeschafte en nonchalant opgestapelde iPhones. Onder een van de foto's schrijft hij: ,,Geen idee waar iedereen zo over loopt op te scheppen. Tijd voor mij actie te ondernemen!'"

De fotosessie van de zoon van zakenman Wang Jianlin, op zijn beurt goed voor zo'n 1,62 miljard dollar, wordt op Weibo (de Chinese versie van Twitter) niet door iedereen gewaardeerd. Enkele Weibo-gebruikers vinden Sicons actie 'afgrijselijk' en sommigen kunnen het niet aanzien dat een hond het zo veel beter heeft dan veel Chinezen.

Geschat wordt dat Sicon zo'n 7.500 euro heeft uitgeven aan de iPhones voor zijn hond Coco. Een schijntje in vergelijking met wat hij eerder uitgaf aan de twee Apple Watches die hij kocht voor zijn hond, goed voor een totaalbedrag van rond de 33.000 euro.
Foto