Toasteroid is een innovatieve broodrooster dat het momenteel erg goed doet op Kickstarter. Het product print figuurtjes op je boterham terwijl deze wordt geroosterd. Het apparaat is gekoppeld aan een app waarop je zelf figuurtjes kunt tekenen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen uit een reeks emoji.

Een andere coole feature is het communiceren met anderen via de app. Je vrienden of familie kunnen een ‘toastage’ sturen. Een bericht dat enkel kan worden gelezen door de boterham in de broodrooster te stoppen. De boodschap wordt vervolgens geïllustreerd op het geroosterde brood.

Early-birds betalen 59 dollar voor een compacte versie van het apparaat. Met de mini Toasteroid is het mogelijk om twee sneetjes tegelijk te roosteren, waarvan slechts één sneetje kan worden voorzien van een tekening of tekst. De volwassen versie voorziet beiden sneetjes van een boodschap en kost 79 dollar.

Toasteroid had als doel om 150.000 dollar te werven, maar dit bedrag is inmiddels bereikt. Het project staat nog een dikke twee weken op Kickstarter. De eerste exemplaren zullen vanaf juli 2017 worden geleverd. De Toasteroid werkt op zowel Android als op iOS-apparaten.
Filmpje