Kan je het je voorstellen, 720 piercings in je gezicht? De vrouw met de meeste piercings, Elaine Davidson, huis is bijna niet meer te zien door al het zilverwerk. Maar dit is nog niet alles, ze heeft namelijk het duizelingwekkende getal van 7000 piercings over heel haar lichaam. Elaine is van Braziliaanse afkomst, maar woont momenteel in de Verenigde Staten. Terug naar BraziliŽ wil ze niet, ze is namelijk bang dat ze beroofd wordt en dat er piercings van haar gezicht worden afgetrokken.

Elaine heeft haar eerste record gevestigd in 2000, toen met Ďslechtsí 262 piercings. Haar liefde voor piercings is naarmate de jaren steeds groter geworden. Ze zegt dat ze geniet van de pijn en natuurlijk de aandacht die ze krijgt. Normaal over straat gaan is er niet meer bij! En nu de vraag die bij iedereen speelt, heeft ze daaronder ook piercings? Uiteraard, bij haar genitaliŽn heeft ze er rond de 500 laten zetten.
De piercings die Elaine iedere dag met zich mee sleept wegen bij elkaar meer dan drie kilogram. Naast de piercings die ze heeft zijn ook nog een aantal tatoeages op haar lichaam
Foto