Blogster Michelle Barrow uit New York houdt erg veel van haar katten. Die liefde zorgde voor een onaangenaam bezoekje aan de gynaecoloog. De arts haalde namelijk een gigantische haarbal uit de vagina van de vrouw.

Michelle Barrow uit New York is dol op haar katten Cricket en Donut. Ze slaapt samen met haar katten in hetzelfde bed, en Michelle slaapt geregeld naakt. Ook haar vriend denkt dat kleren s nachts overbodig zijn. Nadat ze een tijd met haar katten had geslapen, kreeg Michelle last van vreselijke buikpijn. Ze ging op bezoek bij de gynaecoloog en die deed een verontrustende ontdekking. De gynaecoloog verwachtte wellicht een ontsteking of een verloren tampon, maar stootte plots op een grote haarbal.

De haarbal had een diameter van maar liefst vijf centimeter en bestond uitsluitend uit haar van Cricket en Donut. Als je denkt dat dit erg is, dan zal je wellicht gruwelen van de oorzaak. Michelle en haar vriend sliepen niet alleen samen met de katten, maar bedreven ook de liefde in hetzelfde bed. Haar dat bleef hangen aan het einde van zijn penis, kwam zo in haar vagina terecht.

De gynaecoloog moest uiteindelijk met een schaar de haarbal losknippen omdat het manueel niet los kwam.