Victoria Beckham heeft flink wat kritiek gekregen om een Instagram-foto waarop ze haar dochter Harper op de mond kust. Beckham plaatste de foto met haar kind zondag ter ere van de vijfde verjaardag van het meisje.

Happy Birthday baby girl We all love you so much X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X

De negatieve reacties op de verjaardagskus leiden tot een debat over of ouders hun kinderen wel of niet op de mond mogen kussen. Harper zou ziek van de kus kunnen worden, aldus een van de volgers van de Britse modeontwerpster. Een ander schreef dat het net lijkt alsof ze vrijen en weer iemand anders noemde het 'raar' als ouders hun kinderen op de mond zoenen.

Er zijn ook ouders op de bres gesprongen voor de ontwerpster. Vaders en moeders delen online foto's waarop zij kussend te zien zijn met hun kinderen. ,,Niets mis met je kind laten zien dat je van hem of haar houdt", aldus een moeder. Een ander schrijft dat ze haar dochter dagelijks op de mond kust. ,,Het is triest dat we in een wereld leven waarin van de foto van een moeder die haar dochter kust iets heel anders wordt gemaakt dan wat het is: pure liefde."

De Britse krant Manchester Evening News plaatst een hele rits foto's van moeders die ook hun kind op de lippen kussen.
Foto