Sta je als verpleegkundige dag en nacht klaar om mensen te helpen, krijg je een onbeschoft briefje van de pizzabezorger. Een vriend van een Amerikaanse verpleegkundige vond het schandalig en plaatste het briefje op Facebook.

Verpleegkundigen in de Amerikaanse staat Texas kregen tijdens hun late dienst honger en bestelden pizza's bij een Domino's-vestiging in de buurt. De pizzabezorger was niet blij met de bestelling op het late tijdstip. Op de pizzadoos schreef hij een bericht: "Het zou op prijs gesteld worden als jullie niet zouden wachten tot vijf minuten voor sluitingstijd om een bestelling door te geven."

Een vriend van een van de verpleegkundigen, Kerry Miller, hoorde van het briefje en plaatste die op Facebook. "Schandalig", zei hij in het commentaar. "Verpleegkundigen zorgen voor ons, ze werken lange dagen. Ze eten wanneer ze dat kunnen. Openingstijden zijn openingstijden. De verpleegkundigen hebben recht op een verontschuldiging."

De post van Miller heeft inmiddels de aandacht getrokken van de media. Een woordvoerder van Domino's wilde niet op het verhaal ingaan. Wel liet hij weten dat het niet de normale gang van zaken is om via een briefje zo te communiceren met klanten.
Foto