Een moeder uit de Amerikaanse staat Tennessee moet voor de rechter komen omdat ze haar jonge dochters voor straf kilometers naar school liet lopen. De kinderen kregen straf omdat ze de bus hadden gemist.

Agenten zagen de meisjes eerder dit jaar alleen over straat lopen. Hun moeder bleek met de auto voor ze uit te rijden. Volgens de politie was het vanwege de ochtendspits erg druk op straat. "Hun moeder was niet in staat ze bij een noodgeval op tijd te bereiken", zei n van de agenten tegen de lokale krant Chattanooga Times Free Press.

De vrouw had ook geen geldig rijbewijs en mocht dus niet eens rijden, met of zonder kinderen. Toen haar echtgenoot en zijn vader er kort daarna bij kwamen, escaleerde de situatie volledig. De oudere man kreeg ruzie met de politiemensen en greep naar een mes. Hij werd gearresteerd.

De vrouw uit Marion County staat in april voor de rechter. Ze wordt verdacht van het verwaarlozen van haar dochters en het rijden zonder rijbewijs. De leeftijd van haar kinderen is niet bekendgemaakt.
Foto