‘Home sweet home’ moeten de inwoners van het Amerikaanse Columbia hebben gedacht toen ze thuis kwamen van een welverdiende vakantie. Nou voor deze vakantiegangers was de thuiskomst iets minder sweet. Toen ze vorige week zondag thuiskwamen vonden ze een man die in hun huis woonde terwijl het gezin op vakantie was. Wellicht was het gezin in de veronderstelling dat Ed Sheeran in hun huis aan het chillen was, want hij had zo zijn dubbelganger kunnen zijn. Maar helaas, het was een drugsgebruikende inbreker.

De 21-jarige Zachary Jock waande zich erg thuis in het huis en voelde zich zo vrij dat hij het huis ‘herinrichtte’. Hij zette het meubilair op andere plekken, droeg de kleren van het gezin en at hun eten op. Ook mistte er voor 2800 dollar aan spullen uit het huis.

De jongen bouwde in ieder geval voor zichzelf een feestje want er werd alcohol, pillen en sigaretten aangetroffen. De knaap werd tijdens zijn feestje nogal baldadig want hij vond het nodig om een raam, een deur en andere voorwerpen kapot te maken. Om zijn stempel volledig op het huis te drukken stak hij twee messen in het plafond.

De jongen bleek in een stad 41 kilometer verderop in het stadje Lebanon te wonen. Hij werd opgepakt voor inbraak en diefstal en zit nu vast.
Foto