Een ongelukkige inbreker moest zich begin deze week met het schaamrood op de kaken laten afvoeren door de politie. Bij zijn vluchtpoging kwam hij met zijn hoofd klem te zitten in het raam.
De Chinese mevrouw Jiang schrok zich een ongeluk toen ze bij thuiskomst oog in oog stond met de inbreker. Volgens de vrouw raakte de inbreker in paniek toen ze 'Dief!' naar hem riep. Hij probeerde vervolgens te ontsnappen, maar kwam met zijn hoofd vast te zitten tussen de spijlen van het raam.

Omdat de inbreker geen kant op kon, had mevrouw Jiang alle tijd om de politie te waarschuwen. Die begon aan de man te trekken, waarop hij het uitschreeuwde van de pijn. Uiteindelijk moest er een specialist worden ingeschakeld om de inbreker met een beitel uit zijn benarde positie te bevrijden.

Na zijn bevrijding is de man direct in de boeien geslagen. Hij is momenteel in afwachting van zijn proces. Op beelden is de bijzondere conversatie tussen de inbreker en de agenten te volgen, waarbij hij met het schaamrood op de kaken toegeeft geen kant op te kunnen.