Lees altijd de gebruiksaanwijzing van een nieuw product. Die harde les leerde de Britse Abi Shenton. Haar huid was drie dagen fel roze omdat ze een badproduct verkeerd gebruikte.

"Hoi Lush", twitterde Abi volgens de Britse krant Metro naar het bedrijf. "Even een snelle vraag. Is het de bedoeling dat je huid felroze wordt van jullie producten?" De tweet ging gepaard met een foto waarop inderdaad een wel erg roze vrouw te zien is.

Al snel reageerde Lush op de vraag van Abi. "Ai! Neem ajb contact op met onze collega's in Groot-Brittannië, zodat zij je kunnen helpen!"

Maar het duurde niet lang voordat Abi ontdekte wat er fout was gegaan. Onder een artikel over haar 'probleem' op een Britse website schreef ze: "Ik had de badolie in het water moeten doen, maar ik dacht dat het zeep was en heb mijn lijf en gezicht ermee ingesmeerd (dat verklaart ook waarom mijn haar zo droog is). Het duurde drie dagen, maar ik ben niet langer roze!"

"Ik heb het product verkeerd gebruikt. Het is alleen jammer dat me niet was uitgelegd wat ik ermee moest doen toen ik het kocht. Een vriendin heeft me geholpen alle roze vlekken weg te halen met citroensap, olijfolie en gezichtsscrub."
Foto