Terwijl een brand in haar appartementsblok woedde, had Michelle Dobyne even tijd voor een kort interview. En met haar hevige getuigenis bombardeerde ze zichzelf meteen tot internetfenomeen. ,,Wij gaan echt niet in een brand zitten vandaag! Ik heb mijn drie kinderen meegenomen en we zijn weggegaan."

Michelle Dobyn moest uit haar appartement in Tulsa in de Amerikaanse staat Oklahoma vluchten toen er brand uitbrak in haar woonblok. Nadat ze samen met haar drie kinderen het gebouw veilig had verlaten, stond ze de pers te woord in een interview dat ondertussen viraal gaat.

Michelle was aan het telefoneren met een vriendin die ook in het appartementsblok woont. ,,Ze zei dat ze iets hoorde knetteren. Ik zei 'Wat?' en zij zei 'Ja', ik zei 'Nee!?" getuigt Michelle. Wat later zag ze haar buurvrouw op blote voeten het gebouw verlaten: ,,Hey girl, het is koud buiten. Zij zei dat er iets mis was. Ik zei 'Wat?' en zij zei 'Het gebouw staat in brand'", zet Michelle haar getuigenis verder. ,,Ik zei 'Nee wat?' Dus ik heb mijn drie kinderen meegenomen en we zijn weggegaan. We gaan niet in een brand zitten, niet vandaag!" besluit Michelle.

Honderd bewoners van het complex zitten zonder elektriciteit of verwarming. Het knettergeluid bleken elektrische kabels te zijn die in brand stonden. De manager van het complex heeft al laten weten dat bewapende veiligheidsagenten het gebouw zullen bewaken tot er opnieuw elektriciteit is.

Het grappige interview doet denken aan Kimberly 'Sweet Brown' Wilkins, die in 2012 internetroem verwierf na een interview. "Ain't nobody got time for that!"

Filmpje