De politie heeft het lang niet altijd makkelijk met het zoeken naar verdachten op basis van getuigenverklaringen. Maar in het Amerikaanse Tulsa konden agenten daar niet over klagen.

Afgelopen vrijdag drongen een man en vrouw een huis binnen, meldt de lokale krant Tulsa World. De bewoner herkende de vrouw, het was zijn ex-vriendin. De man viel ook nogal op: hij had twee hoorntjes op zijn voorhoofd getatoeŽerd.

De bewoner zou door de man met een mes zijn bedreigd. Het slachtoffer gaf zijn portemonnee af. De man ging er toen meteen vandoor, de vrouw probeerde nog meer geld van haar ex af te troggelen. Ze vertrok toen de bewoner het alarmnummer belde.

De politie kon de verdachte man identificeren aan de hand van de beschrijvingen van het slachtoffer. De verdachten werden een dag later zonder problemen opgepakt. Hoewel de hoorntjes goed uitkwamen, kan de politie vermoedelijk geen waardering opbrengen voor een andere tatoeage van de man. Er staat namelijk ook 'Fuck agenten' op het gezicht van de man getatoeŽerd.
Foto