Een vrouw moest zaterdag even twee keer goed met haar ogen knipperen toen zij in haar auto achter een andere auto reed die precies hetzelfde kenteken had als dat van haar eigen auto. Dit meldt de politie zondag.

De vrouw reed zaterdagochtend rond 11.00 uur in Tilburg achter een zwarte Seat MII aan. Toen zij naar het kenteken keek viel haar mond open van verbazing. De auto had precies hetzelfde kenteken als dat van haar eigen auto.

De vrouw ontving de laatste paar maanden een tweetal bekeuringen die zij niet gemaakt kon hebben. Bij het zien van deze auto met hetzelfde kenteken werd duidelijk hoe dat mogelijk was. Ze belde direct de politie die actie ondernam.

De politie trof de genoemde auto, een zwarte Seat MII, aan bij de Beethovenlaan. De auto werd leeg aangetroffen. Het vermoeden was dat de auto gestolen was. Na het houden van een buurtonderzoek en een uur de auto in de gaten gehouden te hebben, besloot de politie de auto te laten openmaken. Hiermee werd het chassisnummer zichtbaar en bleek de auto gestolen te zijn bij een woninginbraak in 2013. De auto is in beslag genomen en wordt grondig onderzocht.