Een vrouw uit de Amerikaanse staat Washington DC overhandigde haar vader een certificaat dat haar maagdelijkheid bevestigt. De maagd, Brelyn Bowman, deed dit uitgerekend op haar bruiloft.
De vader van de bruid, pastoor Michael Freeman, verklaarde dat al zijn drie kinderen op hun dertiende een contract moesten ondertekenen waarin ze beloofden geen seks te hebben voor het huwelijk.

Het certificaat dat de maagdelijkheid van dochter Brelyn bevestigt, werd getekend door de gynaecoloog, volgens The Independent. Hierin staat ook een bijbelcitaat, Korinthiërs 6:20: "Weet gij niet, dat uw lichamen tempels zijn van de Heilige Geest, die in u is, die u van God hebt gekregen? U bent niet uw eigen: u werd gekocht tegen een prijs. Daarom moet u God eren met uw lichaam."

De bruid plaatste trots de foto's van haar bruiloft op Instagram. Daar schreef ze het volgende bij: "Nog één van mijn favoriete foto's. Ik kan mijn vader een bewijs van zuiverheid overhandigen, gesigneerd door mijn dokter die stelt dat mijn maagdenvlies nog intact is. Ik gaf papa ook het contract dat hij me gaf toen ik 13 was. Als je God eert, zal je leven automatisch ook anderen eren. Ik hou van je, papa."
Foto