Een bijzonder pijnlijke vergissing: het oog van een Amerikaanse vrouw is per ongeluk dicht gelijmd. Ze kon haar oog een week lang niet open krijgen omdat ze geen medische hulp kon betalen.

De vrouw van 28 uit Florida vertelt aan de lokale zender WPBF News dat het misging toen ze een week geleden iets in haar oog kreeg. Ze vroeg iemand om oogdruppels uit haar tasje te pakken, maar diegene maakte een cruciale fout. In plaats van de oogdruppels werd er superlijm in het oog van de vrouw gespoten.

De vrouw wist meteen meteen dat het mis was: "Op het moment dat ik het in mijn oog kreeg, voelde ik het branden. Ik deed mijn oog dicht en schreeuwde 'Bel het alarmnummer'.''

De werkeloze moeder van twee kinderen kon haar oog sindsdien niet meer open doen. Het ziekenhuis waar ze naar toe ging wilde haar niet behandelen omdat ze geen geld had.

Een dag nadat de zender het verhaal over de vrouw had uitgezonden, nam het ziekenhuis opnieuw contact met haar op. Ze kreeg alsnog een behandeling. Nu kan ze haar oog weer open doen. De arts had nog meer goed nieuws, zegt de vrouw: "Hij zei dat ik mijn zicht terug zou moeten krijgen en dat er geen blijvende schade is. "