Patiënten komen met de gekste dingen bij hun dokter. Dat blijkt wel uit deze video van Buzzfeed. De artsen in het filmpje noemen negen voorbeelden van wel heel bijzondere vragen.
1. Een twintigjarige vrouw bleek zwanger, maar begreep niet hoe dat kon. Ze had geen idee dat seks tot kindertjes zou kunnen leiden.
2. Een oude man kwam naar de praktijk omdat hij zich zorgen maakte over een vlek op zijn borst. De dokter kon gelukkig vertellen dat het om een tepel ging en dat iedereen die heeft.
3. Een arts moest haar patiënt uitleggen dat een pleister geen ziektes kan genezen. Ze had net gehoord dat ze suikerziekte had. Daarna had ze zichzelf helemaal vol geplakt met pleisters in de hoop dat ze weer gezond zou worden.
4. Er kwam een vrouw naar het ziekenhuis, omdat ze zich zorgen maakte over de temperatuur van haar baby. Die nam ze op door de oven voor te verwarmen, haar ene hand er in te steken en de andere op het voorhoofd van haar baby te leggen. Ze kwam tot de conclusie dat de koorts bij haar baby was opgelopen tot 250 graden.
5. Een andere arts heeft meerdere mannen uitgelegd dat een condoom alleen over de penis moet en niet over de testikels.
6. Meer dan één moeder moest worden verteld dat het geen goed idee is om baby’s Dr. Pepper uit hun flesje te laten drinken.
7. Een dokter bracht een vrouw het vreselijke nieuws dat haar voet moest worden geamputeerd. Daar reageerde ze heel laconiek op: hij zou vanzelf weer aangroeien, dacht ze.
8. Een vrouw kwam helemaal ontdaan de praktijk binnen. Ze was zwanger en snapte niet hoe dat kon gebeuren. Ze slikte immers de pil. Al snel kwam de arts er achter dat ze de pil alleen nam op de dagen dat ze seks had.
9. Een mannelijke patiënt begreep niet wat de dokter bedoelde toen ze het over zijn penis had. Gelukkig begreep hij het woord lul een stuk beter.