Het verkeerde nummer intoetsen kan voor ongemakkelijke situaties zorgen. Zo ook in het geval van een man uit Florida die per ongeluk een sms'je naar een agent stuurde. De inhoud omvatte een drugsdeal en zorgde ervoor dat de 29-jarige William Lamberson achter slot en grendel kwam te zitten.

Lamberson was er heilig van overtuigd dat het nummer dat hij intoetste van iemand was die hij had ontmoet bij de supermarkt 7-Eleven. Het telefoonnummer behoorde echter tot de hoofdcommissaris van Martin County van nota bene de afdeling drugspreventie.

De gerechtsdienaar wist in eerste instantie niet goed wat hij aanmoest met de berichten van Lamberson. Aan het begin berichtte hij terug: 'wie ben jij', maar toen het gesprek opeens over wiet ging, besloot hij het spelletje mee te spelen. Het sms-gesprek is op de facebookpagina van de politieafdeling gezet. ,,Lamberson ging vrolijk verder met zijn dialoog wat uiteindelijk leidde tot een drugsafspraak'', meldt de afdeling.

Op 1 september zou er een coca´ne-transactie plaatsvinden en Lamberson werd dan ook op die dag op de afgesproken locatie ingerekend. De Amerikaan wordt het hebben van drugs met de intentie om het te verkopen ten laste gelegd. Hoe lang hij daarvoor moet zitten is onbekend.