Vorige week vond de Ierse Denise wel een heel apart briefje van twintig in haar portemonnee. Op het briefje stond namelijk een kort berichtje:

Christy,
It’s always been you!
Come and find me.
– Megan, X

Super lief! Denise was waarschijnlijk net zo nieuwsgierig als wij naar het verhaal erachter, dus plaatste ze dit berichtje op Facebook:
In minder dan een week werd het bericht 15.000 keer gedeeld. En ongelofelijk maar waar, Christy Leech zag dit berichtje en dacht: ‘dat zou wel eens over mij kunnen gaan’. Hij zocht contact met Megan en ja hoor: een happy ending!

“Ik noemde mijn ex-vriendin Megan”, vertelde hij. “We hadden anderhalf jaar een relatie. Ik verstond haar verkeerd toen ze zich voorstelde, dus ik dacht eerst dat ze Megan heette. Het werd ons grapje, haar koosnaampje. Ik maak muziek en in de tijd dat we een relatie hadden schreef ik een liedje voor haar.”

Die heette: It’s always been you.

“Toen we uit elkaar gingen, kreeg ze een nieuwe vriend”, vertelt hij verder. “Maar toen ik dit berichtje op Facebook zeg, belde ik haar. Blijkbaar had ze deze twintig euro gebruikt om voor een optreden van me te betalen. Dat was zes maanden geleden. Ik had geen idee dat ze er was. Ze dacht dat het geld direct bij mij zou komen! Dat gebeurde overduidelijk niet, maar zij dacht dat ik niet meer wilde praten. Maar door dit berichtje hebben we weer contact!”
Foto