Een vrouw die in het centrum van Londen onder de wielen van een taxi terecht was gekomen, is door een dertigtal voorbijgangers gered. Enkele Londenaars die het ongeluk zagen gebeuren, riepen meteen de hulp van omstanders in om samen het voertuig op te tillen en het slachtoffer zo te bevrijden.
e vrouw zou aangereden zijn tijdens het oversteken. Volgens ooggetuige Laura Fares stonden twee paramedici en de taxichauffeur op versterking te wachten, toen ze vroeg waarom ze niet begonnen duwen. ,,Ze hadden een deken over haar gelegd en een kussen onder haar hoofd", klinkt het volgens The Telegraph. Maar omdat het been van de vrouw waarschijnlijk te ernstig gewond was, moest de wagen opgetild worden.

Fares twijfelde dan ook geen seconde: ,,Ik begon te roepen naar mannen die voorbij wandelden: 'Je bent een man, we hebben je nodig'. En al deze bankiers en zakenmannen lieten hun aktentas vallen en kwamen toegesneld", zegt ze volgens de Britse Metro. ,,Ik was erg bazig, maar ik denk dat mensen het nodig hadden om instructies te krijgen", schrijft The Telegraph.

Er zouden in totaal 30 mensen betrokken zijn geweest bij de reddingsactie, die volgens Fares maar enkele minuten duurde. Tiaan Trahms kon het incident filmen en noemde het 'een van de meest geweldige dingen' die hij ooit al gezien heeft.

De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht, maar mocht dezelfde dag al weer naar huis.
Filmpje